Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip naudoti veido priežiūros priemones?

Pirma, jūs turite nuspręsti, ar esate pasirengę laikytis Korėjos priežiūros sistemos? Iš karto perspėsime, kad šis kasdienis kelių etapų ritualas reikalauja kantrybės ir detalumo, tačiau rezultatas neprivers jūsų ilgai laukti. Antra, Korėjos priežiūros sistemoje kiekvienas etapas yra svarbus ir kruopščiai apgalvotas, tai ne noras ištuštinti piniginę, o tikra filosofija. Tai padės pasiekti tokią gražią ir beveik tobulą odą, kad, išleidę pinigų Holika Holika odos priežiūros priemonėms, sutaupysite nemažai dekoratyvinei kosmetikai.

Veido odos valymas

Korėjiečiai veido priežiūrą skirsto į 3 etapus: odos valymas hidrofiliniu aliejumi ir odos valymas vandens pagrindu pagamintomis priemonėmis, vėliau reguliarus pilingas. Valymo procedūra atliekama du kartus per dieną. Žinoma jums kyla klausimas: „Kam taip kruopščiai prausti veidą ryte? Juk nenaudojau kosmetikos. Atsakymas paprastas: naktį oda intensyviai išskiria toksinus, galėjote pasitepti per daug kremo, oda 24 valandas per parą išskiria riebalus, kurie nakčiai kontaktuoja su ant pagalvės esančiomis bakterijomis ir lieka ant odos. Įsitikinote, kad rytinis valymas yra ne mažiau svarbus nei vakarinis?

pH normalizavimas

Naudojant absoliučiai bet kokias priemones, mūsų natūralus odos pH perkeliamas link rūgšties – tokiu atveju oda greičiau riebėja, arba link šarminės – tokiu atveju ji tampa stangresnė ir sausesnė. Norėdami normalizuoti šią problemą, mums reikia toniko.

Ši priemonė padeda atkurti reikiamą odos balansą, taip pat sulaiko drėgmę odos ląstelėse, veikia kaip laidininkas, o tiksliau, padeda naudingiems šių produktų grandinėje komponentams greičiau prasiskverbti į odą ir geriau įsisavinti. Tad tonikas naudojamas 2 kartus per dieną – ryte ir vakare.

Drėkinimas

Drėgmės lygiui odos ląstelėse atstatyti galima rinktis drėkinamąjį kremą arba emulsiją. Emulsiją geriausia naudoti pavasarį ir vasarą, kad neapkrautų odos. Tuo tarpu kremas idealiai tinka rudens-žiemos sezonui, kai reikalingas intensyvesnis ir gilesnis drėkinimas. Jei jūsų oda itin sausa, galite naudoti abu produktus.

Daugiafunkcinis gelis Holika Holika su alavijo ekstraktu skirtas drėkinti visų tipų veidą ir kūną. Padeda suteikti odai švaros ir gaivumo, išsaugoti natūralų drėgmės lygį, atkurti gyvybingumą, išsaugoti natūralų lipidų barjerą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas