Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Biuro interjeras

Biuro interjeras – labai svarbi dalis kiekvienai įmonei. Būsimi darbuotojai, kurie darbo pokalbio metu apsilanko biure, gali susidaryti pirmą įspūdį š biuro interjero, todėl visada siekiama sukurti modernią, jaukią ir patrauklią biuro aplinką. Pavyzdžiui, ar darbuotojams maloniau ateiti į erdvų, šviesų ir modernų biurą, ar į mažą, tamsų ir seną? Kartais įrengti tinkamą biurą gali būti sunku, todėl samdomi interjero dizaineriai. Tačiau jeigu planuojate patys įrengti patalpas, vadovaukitės biuro interjero patarimais.

Kaip tinkamai įrengti biurą?

Biuras yra tokia vieta, kurioje žmonės praleidžia didelę dalį savo laiko. Derėtų atsiminti, kad biuras nėra jūsų asmeninė erdvė, todėl planuodami jo erdvę laikykitės universalumo taisyklių: naudokite neutralias spalvas, tokias kaip balta, kreminė ar šviesiai pilka, venkite itin ryškių detalių. Patariame, kaip sukurti tinkamą biuro aplinką:

  • Pagalvokite, kas biuro aplinką gali paversti motyvuojančia ir komfortiška. Turbūt vienas iš svarbiausių aspektų yra suderinti motyvaciją ir komfortą. Šviesi, švari, netriukšminga ir šilta patalpa visada bus labiau motyvuojanti, o patogūs sėdmaišiai, sofos ir kiti baldai suteiks komforto. Jeigu yra galimybė, pasirūpinkite užkandžiais ir gėrimais – taip darbuotojai neliks alkani;
  • Suplanuokite erdvę taip, kad būtų patogu dirbti. Į planavimą įeina ir tinkamų baldų parinkimas, ir jų išdėstymas. Turite daug dokumentų? Tuomet jums reikės įvairių spintų. Be to, nestatykite stalų arti vienas kito, nes bus sunku praeiti. Pageidautina, kad apšvietimas būtų natūralus, nes taip sukuriamas akių komfortas;
  • Palaikykite švarą. Visi nori dirbti švarioje ir tvarkingoje aplinkoje. Erdvei papuošti galite įnešti šiek tiek žalumos – vazoninės gėlės niekada nebus erzinantis akcentas, nes ramina akis.

Būtinos priemonės biurui

Žinoma, biuras nebus tinkamas, jei jis nebus funkcionalus, tai yra, jame trūks reikiamų priemonių. Reikiamų priemonių nebuvimas gali trukdyti darbui ir kelti nemalonumų darbuotojams. Dažniausiai biuruose galima rasti šiuos daiktus – spausdintuvus, kopijavimo aparatus, biuro popierių, kitas  kanceliarinės priemones (pieštukus, tušinukus). Dažniausiai biuro popierius suprantamas kaip kopijavimo popierius, ir netgi šiais skaitmenizuotais laikas gana nemaža dalis dokumentų yra spausdinama arba kopijuojama.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas