Nuomonių telefonas

Antano Smetonos dvaras gyvuoja

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Rajono gyventoja prisistačiusi moteris norėjo sužinoti, kodėl Užulėnyje esančiame Antano Smetonos dvare iki šiol neveikia viešbutis.

„Infrastruktūra lyg ir sutvarkyta, veikia net pirtis, o atvykusiems lankytojams nėra kur apsistoti. Kalbame apie turizmo vystymą, keliautojų pritraukimą, tačiau neturime kur jų apgyvendinti, nėra net maitinimo įstaigos. Ko vertas toks dvaras?“ – klausė pašnekovė ir pridūrė, jog norėtų išgirsti išsamų atsakymą, kokios priežastys trukdo renovuotam prezidento dvarui gyvuoti.

Ukmergės kraštotyros muziejaus direktorės pavaduotojas infrastruktūrai Juras Lukšys informavo, jog renovuotas prezidento Antano Smetonos dvaras gyvuoja: čia vyksta renginiai, edukacijos, priimamos ekskursijos.

„Dvare esantis viešbutis su kavine išnuomotas ir taip pat veikia. Apsistoti jame galima iš anksto užsisakius. Muziejus džiaugiasi, kad nuomininkas šiais sunkiais laikais tvarkingai moka nuomos mokestį ir į jo veiklą nesikiša. Su viešbučiu ir kavine galima susisiekti telefonu 8 616 70766“, – kalbėjo J. Lukšys.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas