Įvairūs

Kokį namą pasirinkti vieno ar dviejų aukštų?

Koks namas yra jūsų svajonė? Tinkamiausias variantas – butas? O gal savo namuose jaučiatės „saugesni“, nes tik tada jausitės šeimininku? Kiekvienas gali rasti sau tinkamiausią variantą, o kai galimybių yra begalė, verta išsirinkti geriausią, tiesa? Tokiu atveju bus suteiktas atskiras būstas pagal Jūsų individualius poreikius. Žinoma, tam reikės žemės sklypo ir tinkamo projekto, kuris sukurs tinkamiausią variantą jūsų atveju.

Kas kuria namų dizainą?

Ekspertai sako, jog geriausia pasitikėti profesionalais, nes namų apdaila yra sudėtingas procesas. Suprantama, kad namų projektams reikia ne tik specialaus išsilavinimo ir mokėjimo naudotis tam tikromis kompiuterinėmis programomis, bet ir kūrybiškumo, nes dažnai klientai jaučia, ko nori, bet nežino, kaip tai turėtų atrodyti. Žinoma, reikia susirasti gerus ekspertus, kurių paslaugos ne tik patenkintų, bet net viršytų jūsų poreikius. Perskaitykite atsiliepimus apie tam tikrą komandą ir, žinoma, susipažinkite su anksčiau atliktais darbais, nes stiliaus įvertinimas padės rasti ekspertų, galinčių sėkmingai įgyvendinti jūsų idėjas.

Dviejų aukštų namo projektas – mėgstantiems komfortą

Ypač populiarus variantas yra dviejų aukštų namų projektai, vertinami ne tik dėl patvarumo, bet ir dėl erdvumo. Tokie namai dažniausiai tinka didelėms šeimoms, kurios ir mėgsta erdvę, ir nori gyventi patogiai. Be to, tokie projektai dažniausiai yra sudėtingesni, todėl reikalavimams įgyvendinti reikalingas geras ekspertas. Dažniausiai pirmame aukšte yra virtuvė ir svetainė, o antrame – miegamasis, kuriame yra atskira sanitarinė erdvė, tai yra vonios kambarys su tualetu. Žmonės vis labiau vertina patogumą, todėl jiems svarbu teisingai padalinti visą erdvę, padalinti plotą, bet ir išlaikyti šį erdvumą, kuris padeda išvengti suspausto tipo vaizdų. Šio tipo namai puikiai atitinka nedidelių sklypų poreikius. Šiuo atveju dažniausiai statomas dviejų aukštų namas, bet šalia – troba. Rekomenduojame rinktis projektuotoją, kuris projektuoja ir ūkinius pastatus. Tokiu atveju projekto kaina bus mažesnė ir galima gauti vienodą architektūros stilių.

Vieno aukšto projektai yra pigesni variantai

Ten, kur norima sutaupyti, dažniausiai pasirenkamas vienos pakopos projektas. Tačiau šiais laikais žmonėms patinka maži namai ir juos pigu išlaikyti. Tokiu atveju projektas dažniausiai būna paprastesnis ir pigesnis, bet tikrai neblogas. Kiekvienu atveju projektas kuriamas pagal sklypą, įvertinus kliento poreikius, kurie, žinoma, gali varijuoti nuo paprastų erdvių iki labai sudėtingų. Taip galima vystyti vieno aukšto projektus, o ateityje, atsižvelgiant į poreikius, jie taps dviejų aukštų namais. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mano, kad šeima ateityje augs ir šioje situacijoje reikia daugiau erdvės. Žinoma, vieno aukšto projektai padeda išvengti brangių laiptų, kurie dažnai įvardijami kaip didžiausias ir daugiausiai investicijų reikalaujantis įrankis. Taip, jie puošia namus stilingai, tačiau yra labai brangūs, todėl labai padidina išlaidas.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas