Aktualijos

Rugsėjį Ukmergės rajone vyks akcija „Apsaugok mane“

„Apsaugok mane“ – tai „Lietuvos draudimo“ 2000 metais pradėta vaikų saugumo keliuose iniciatyva, kurios metu „Lietuvos draudimas“ apdraudžia po vasaros į mokyklas sugrįžusius Lietuvos moksleivius.
Visi Ukmergės rajono bendrojo ugdymo mokyklų moksleiviai visą rugsėjo mėnesį yra apdrausti „Lietuvos draudimo“ asmens draudimu nuo nelaimingų atsitikimų, kūno sužalojimo ir mirties atvejais, jei jie atsitiktų pėsčiajam moksleiviui eismo įvykio metu.
Visi mūsų moksleiviai bus apdrausti! O Ukmergės rajono savivaldybė savo lėšomis 16 rajono perėjų paženklins specialiu akcijos ženklu „Apsaugok mane“, kurį atpažįsta didžioji dauguma vairuotojų ir pėsčiųjų. Tikimasi, kad ryškūs, geltoni „Apsaugok mane“ ženklai labiau atkreips vairuotojų dėmesį.
Ši iniciatyva skatina vairuotojus būti itin atidžiais kelyje ir skirti ypatingą dėmesį jauniausiems eismo dalyviams, sumažinti važiavimo greitį gatvėse, ypač važiuojant pro mokyklas ar ikimokyklinio ugdymo įstaigas.
Pasirūpinkime kartu, kad ištisus mokslo metus, ne tik rugsėjo mėnesį, nebūtų nei vienos nelaimės, kurioje nukenčia vaikai, pasistenkime, kad mūsų moksleiviai kasdien saugiai grįžtų namo.
www.ukmerge.lt

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas