Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Pasisemti energijos kviečia vasaros pabaigos stovykloje

Psichologijos studija „Laimės namai“ rugpjūčio 24-osios pavakarę kviečia praleisti su žolynais, judesiu, garsu, dalyvaujant vasaros pabaigos stovykloje.

„Vasaros laikas jau beveik iškapsėjo. Kasryt sutinkame rasotą žolę ir besidraikančius voratinklius, jie kaip pranašai informuoja, kad atėjo metas susikaupti ir nuiminėti derlių. Pabūkime bendrystėje, kad neskubėdami, su šypsenomis veide pasitiktume rudenį; jo spalvotus medžių lapus, merkiantį lietų ir jaukius buvimus apsiklojus pledu“, – kviečia psichologė Jurgita Vasiliauskienė.

Stovykloje laukia susitikimas su ukmergiške menininke Laima Dzigaite, kuri pasidalys savo kūrybine patirtimi.

Programoje numatyta judesio ir kvėpavimo praktika, skirta kūno sveikatinimui, meno terapija, padėsianti geriau pažinti savo vidų, atpalaiduojanti meditacija su garsais.

Užsiėmimų metu dalyviai galės įsiklausyti į savo kūnus, kartu mokysis streso įveikos būdų, pažins, ką kiekvienam sako jo sielos augalas, ramiai išgirs sielos virpesius per varpelių skambėjimą, dubens aidėjimą, atsigers šaltinio vandens su visomis jo gydančiomis savybėmis.

Ši stovykla yra tęstinio projekto „Fizinės ir psichinės sveikatos stiprinimas per aktyvią veiklą ir meno terapiją“, prasidėjusio žygiu į gamtą, skirtu Motinos dienai, dalis. Tai – baigimasis renginys. Projektą remia Ukmergės rajono savivaldybė Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis, tad dalyvavimas stovykloje nemokamas. Norintys galės paaukoti projekto iniciatorių ateities veikloms.

Vietų skaičius stovykloje ribotas, todėl būtina registruotis iš anksto tel. 8 601 77 064.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas