Aktualijos

Turės parengti veiksmų planą

Rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas sudarė darbo grupę, kuri turės pateikti siūlymus dėl „Vėliavnešių“ skulptūros ir kario paminklo, esančio Pašilės karių kapinėse, iškėlimo bei gatvių pavadinimų pakeitimo.

Darbo grupė viešųjų erdvių desovietizacijos veiksmų planui parengti sudaryta atsižvelgiant į konsultavimosi su vietos gyventojais dėl skulptūros „Vėliavnešiai“ iškėlimo rezultatus.

Minėtajai darbo grupei vadovaus pats meras R. Janickas, jos nariais paskirti: mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, savivaldybės atstovai – administracijos direktorius Darius Varnas, direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas, Turto ir įmonių valdymo skyriaus vedėja Daiva Gladkauskienė, Viešųjų pirkimų ir teisės skyriaus vedėjo pavaduotojas teisei Rimas Jurgilaitis, Finansų skyriaus vyriausioji specialistė Iveta Lengertaitė, Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojas (vyriausiasis architektas) Artūras Sakalauskas, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas Julius Zareckas, Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė ir Ukmergės miesto seniūnijos seniūnas Žilvinas Dirsė.

Šiai darbo grupei pavesta iki spalio 31 dienos parengti veiksmų planą dėl skulptūros „Vėliavnešiai“ iškėlimo bei Kauno ir Deltuvos gatvių sankirtoje esančio skvero sutvarkymo; Antrojo pasaulinio karo Sovietų Sąjungos karių palaidojimo vietoje (Pašilėje) esančios kario skulptūros iškėlimo; sovietinę santvarką propaguojančių gatvių (P. Cvirkos, L. Giros ir S. Nėries) pavadinimų keitimo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergietis :
    Ir vėl penkmečiui socialistinis "zastojus". Gal, pirma pabaikit pradėtus,tada jau naujus imkit, nes išgriauti specialistai, tikra "darbo " grupė!
  • Nu jo :
    Ir taip 30 metu ...
  • Įdėja :
    Skelbti konkursą - pasamdyti kokia "bankrutuojančia" įmonę ir šis "galvos skausmas" liks sękančiai ar dar sękančiai tarybai.
  • narys :
    darbo grupė yra gerai, bet darbas būtų išvis puiku. bet yra darbo grupe

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas