Galutinėje dešimties komandų turnyro lentelėje Ukmergės SC mergaičių futbolo komanda liko penkta.

Sportas

Šventupėje finišavo Lietuvos mergaičių futbolo čempionatas

Arvydas PĖŠINA

 

Šventupėje finišavo 2021–2022 m. sezono Lietuvos mergaičių futbolo čempionatas, kuriame žaidė ir Ukmergės SC komanda. Pasibaigus čempionatui paaiškėjo, kad ji tarp dešimties komandų užėmė penktą vietą.

Per paskutines rungtynes ukmergiškės Šventupės stadione susitiko su Klaipėdos FM, Klaipėdos FM B (klaipėdiškių dublerės) ir Utenos „Utenio“ komandomis. Atkakliose rungtynėse Klaipėdos FM įveikė Ukmergės SC ir Utenos „Utenio“ bendraamžes ir taip iškovojusios 42-ąjį tašką namo parsivežė sidabro medalius.

Ukmergės SC komanda sezono finiše rezultatu 0:2 pralaimėjo Klaipėdos FM komandai ir 10:2 nugalėjo Klaipėdos FM dubleres. Taip buvo iškovoti paskutiniai trys taškai.

Galutinėje dešimties komandų turnyro lentelėje Ukmergės SC mergaičių futbolo komanda, surinkusi 28 taškus, liko penkta. Ukmergiškės žaidė 18 rungtynių, iš jų 8 laimėjo, 3 – pralaimėjo ir 6 kartus sužaidė lygiosiomis. Per čempionatą pelnyti 49 įvarčiai, praleisti – 24.

Pirmoje vietoje MFA Žalgiris-MRU, surinkęs 52 taškus, paskutinėje – Klaipėdos FM B komanda nepelniusi nė taško.

Rezultatyviausios Ukmergės komandos žaidėjos: Ugnė Bakaitė (17 įvarčių), Jūratė Grinevičiūtė (13 įvarčių), Gabija Sabulytė (7 įvarčiai), Ugnė Gruodytė (6 įvarčiai).

Komandą treniravo Darius Petraška, Tomas Striukis ir Vytautas Tutlys.

Varžybų momentas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas