Politikas K. Bartoševičius, jo padėjėja ir patarėja R. Smoliakaitė susitiko su rajono vadovais.

Aktualijos

Viešėjo Seimo narys

Kaip informavo rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyrius vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė, Ukmergėje pirmadienį viešėjo Lietuvos Respublikos Seimo narys, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovas Kristijonas Bartoševičius. Seimo Kultūros ir Ateities komitetuose dirbantį politiką lydėjo jo padėjėja ir patarėja, beje, ukmergiškė Rugilė Smoliakaitė.

Svečiai Ukmergėje praleido visą dieną ir lankėsi Kraštotyros muziejuje, UAB „Narbutas International“ gamykloje, Antano Smetonos gimnazijoje, Technologijų ir verslo mokykloje, savivaldybėje bei Vlado Šlaito viešojoje bibliotekoje.

Pirmą kadenciją į Seimą išrinktas K. Bartoševičius patikino, kad stengiasi kuo dažniau išvykti į šalies miestus ir rajonus bei praktiškai juos pažinti, gyvų susitikimų metu su ten gyvenančiais žmonėmis viską išsiaiškinti.

Ukmergės rajono savivaldybėje K. Bartoševičius susitiko su meru Rolandu Janicku ir mero pavaduotoja Agne Balčiūniene.

Aptarti aktualūs šalies Vyriausybės sprendimai, Seimo Kultūros komiteto veikla, bend-ruomenių, nevyriausybinių organizacijų, švietimo, kultūros, jaunimo reikalų politikos ir kiti klausimai.

„G. ž.“ inform.

D. Zimblienės nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas