Kriminalai, Naujausi

Ukmergiškis Vilniaus senamiestyje augino kanapes

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai, vykdydami ikiteisminį tyrimą dėl galimo narkotinių medžiagų platinimo, viename Vilniaus senamiesčio bute, kurį nuomojasi 25-erių metų ukmergiškis, aptiko kanapių „darželį“.  

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, minėtasis asmuo, šiuo metu gyvenantis sostinėje, buvo įtariamas narkotinių medžiagų platinimu. Birželio 10-ąją jo ir sugyventinės bute atlikta krata, kurios metu pareigūnai palėpėje aptiko įrengtą patalpą kanapėms auginti.

„Pareigūnai išėmė didelį kiekį galimai narkotinių medžiagų – kanapių, taip pat haliucinogeninių grybų bei įrangą, skirtą auginti kanapes. Tą pačią dieną krata buvo atlikta ir ukmergiškio sugyventinės nuomojamose komercinėse patalpose. Kratoje dalyvavo kinologai su šunimis, ieškančiais narkotikų. Patalpose rasta įranga kanapėms auginti, didelis kiekis galimai narkotinės medžiagos – kanapių bei du nelegaliai laikomi ginklai“, – apie policijos vykdytą priemonę pasakojo A. Krogertienė.

25-erių ukmergiškis ir jo draugė buvo sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. LR baudžiamajame kodekse už šią nusikalstamą veiką numatyta laisvės atėmimo bausmė nuo dvejų iki aštuonerių metų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Tas pats :
    Buvusių ukmergiškių nebūna!
  • Aha :
    Jei gyvena Vilniuje - tai vilnietis. Prie ko cia ukmergiskis? Jei gimei Ukmergej - tai jau amzinai busi ukmergiskiu nepriklausomai kur gyvensi???

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas