Čempionų taurė bus įteikta UTVM komandai.

Sportas

Rajono pirmenybėse stipriausi – UTVM krepšininkai

Arvydas PĖŠINA

 

Baigėsi tris mėnesius trukusios rajono vyrų krepšinio pirmenybės, kuriose dalyvavo 9 komandos. Pirmiausia susitikusios tarpusavyje, stipriausios – pusfinaliuose ir finale, likus savaitei iki Miesto šventės jos išsiaiškino nugalėtojus.

Sužaidusios tarpusavyje UTVM ir „Devynetų“ komandos surinko po 15 taškų, „Sporto centro-1“ sąskaitoje buvo 14 taškų, „Vienybės“ krepšininkai pelnė 13 taškų.

Pusfinalyje susitiko UTVM ir „Vienybės“ komandos. Rezultatu 75:69 nugalėjo UTVM krepšininkai. Kitame pusfinalyje žaidė „Sporto centro-1“ ir „Devynetų“ komandos. Rezultatu 80:46 nugalėjo Sporto centro jaunieji krepšininkai.

Susitikimą dėl trečios vietos tarp „Vienybės“ ir „Devynetų“ 71:67 laimėjo „Devynetai“ ir iškovojo bronzos medalius. Dėl čempionų taurės rungtyniavo UTVM ir „Sporto centro-1“ komandos. Po atkaklios kovos (nors rezultatas jos ir neatspindi) rezultatu 80:63 taurę iškovojo UTVM krepšininkai.

Geriausios krepšinio komandos ir tradiciškai renkami geriausi komandų krepšininkai bus apdovanoti Miesto šventės metu, gegužės 28-ąją, 14 valandą, pagerbiant geriausius rajono 2021 metų sportininkus.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas