Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Anglų kalbos kursai pradedantiesiems – šlifuokite savo anglų kalbą

Sąvoka „anglų kalba pradedantiesiems“ paprastai reiškia struktūrinį, individualų ar grupinį bendrosios anglų kalbos mokymąsi, kitaip General English.

Kalbos kursai gali vykti įgaliotoje mokymo įstaigoje arba tam tikros įmonės patalpose. Užsiėmimai vyksta tam skirtoje ir tinkamai įrengtoje klasėje, t. y. kaip reguliarių kontaktinių susitikimų dalis. Pamokos gali būti vedamos ir virtualių internetinių užsiėmimų forma, t. y. nuotoliniu būdu ir naudojantis internetu bei specialia užsienio kalbos mokymosi platforma.

Nepriklausomai nuo pasirinktos užsiėmimų formos, susitikimus veda kvalifikuotas anglų kalbos mokytojas, dažniausiai turintis lingvistikos studijų baigimo diplomą ir dokumentais pagrįstą pedagoginį pasirengimą.

ANGLŲ KALBOS KURSAI PRADEDANTIEMS, ARBA KAM?

Iš esmės kursai, pavadinimu Anglų kalba pradedantiesiems, yra skirti žmonėms (vaikams, paaugliams ar suaugusiems), kurių kalbos mokėjimo lygis yra žemiausias, t. y. A0 arba A1.

Tai reiškia, kad tokių kursų dalyviais gali būti studentai, kurie pradeda mokytis kalbos „nuo nulio“ (ir tada jie vadinami A0 grupe) arba turi šiek tiek pradinių žinių. Antrajai grupei priklauso tie, kurie kažkada mokėsi šios kalbos, bet dėl ​​tam tikrų priežasčių nutraukė mokymąsi ir grįžta į kursus dėl didelio poreikio sisteminti įgytus įgūdžius ar leksikos ir gramatinius klausimus, arba dėl jausmo, kad turi tam tikrų spragų, kurias reikia užpildyti. Kursų dalyviams, turintiems menkų, pradinių ar labai ribotų anglų kalbos žinių, galima sukurti grupę, kurios pavadinime bus pažymėta A1.

ANGLŲ KALBOS KURSAI PRADEDANTIEMS, ARBA KAS?

Kursai, pavadinimu Anglų kalba pradedantiesiems, visų pirma, yra tvirtas pagrindas tiek gramatikos, tiek žodyno atžvilgiu, daugiausia šnekamosios kalbos. Studijų programoje pateikiamas labiausiai paplitęs paprasčiausių ir dažniausiai vartojamų gramatinių struktūrų sąrašas, nesudėtinga ir standartinė pagrindinių laikų vartosena, dažniausiai apimanti esamąjį ir vieną būtąjį paprastąjį laiką, ir paprasčiausi ateities išraiškos būdai.

Temos apsiriboja žinomais kasdienio gyvenimo aspektais, darbo aplinka, studijomis, artimiausia aplinka, laisvalaikio praleidimo būdais, apsipirkimu ar pasakojimu apie artimiausią šeimą. Rekomenduojamos frazės ir posakiai dažniausiai apima tuos, kuriuos paprasta vartoti, paprasta ir lengva sudaryti ir kurie leidžia išreikšti save įprastose bendravimo situacijose.

Todėl anglų kalbos kursai pradedantiesiems – tai pirmiausia yra kvalifikuotas ir patyręs anglų kalbos dėstytojas, gerai parengtas kursų vadovėlis su pratimais, geras dvikalbis žodynas (lietuvių-anglų / anglų-lietuvių), asmeninis dėstytojo ir mokinių įsitraukimas bei sistemingas savarankiškas kursų dalyvio darbas.

Mokymosi sėkmė yra užtikrinama, jeigu kalbos kursai vyksta nuotoliniu būdu, interaktyvioje platformoje, kurioje yra įrankiai, leidžiantys tobulinti visus kalbos įgūdžius (t. y. klausymą, kalbėjimą, skaitymo supratimą ir rašymą). Siekiant optimalių rezultatų, tradicinis mokymasis dabar dažnai derinamas su nuotoliniu, tokia mokymosi forma, vadinamąja blended learning (mišrusis mokymasis).

ANGLŲ KALBOS KURSAI PRADEDANTIESIEMS, ARBA KAIP?

Anglų kalbos kursai pradedantiesiems – tai visų pirma sistemingas mokymasis, reguliarus užsiėmimų lankymas, maksimalus aktyvumas užsiėmimų metu, užduočių ir namų darbų atlikimas, kartojimas, žodyno mokymasis ir žodžių kartojimas bei gramatikos užduočių atlikimas.

Daugeliui pradedančiųjų pagrindinis tikslas yra gerai suprasti pagrindinius dalykus, t. y. pagrindinius gramatikos ir leksikos klausimus, kad tuo pagrindu būtų ugdomos kalbos kompetencijos, lavinamas bendravimas ir tobulinami visi reikalingi kalbos įgūdžiai.

„Skrivanek“ kalbų mokykla gali pasiūlyti mokytis ne tik anglų kalbą, paslaugų sąraše taip pat yra vokiečių kalbos kursai, rusų kalbos kursai bei kitų užsienio kalbų kursai. Dėl talentingų specialistų „Skrivanek“ kalbų mokykla gali pasiūlyti itin kokybiškus įvairių užsienio kalbų kursus. Teikiame paslaugas ir pavieniams asmenims, ir įmonėms, todėl mums galite patikėti net ir savo visos komandos kalbinių kompetencijų kėlimą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas