Kriminalai, Naujausi

Medžio apdirbimo įmonėje kilo gaisras

Gegužės 10-osios vidurdienį Deltuvos gatvėje esančiame gamybinės paskirties pastate kilo gaisras. Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai 13.06 valandą pranešta, jog dega stogas.

Atvykus ugniagesiams, iš mūrinio vieno aukšto, apie 2 tūkst. kv. m ploto pastato veržėsi dūmai, skarda dengto stogo medinės konstrukcijos degė atvira liepsna. Kaip „Gimtajai žemei“ papasakojo Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Mindaugas Kadelskas, gesinti šį neeilinį gaisrą sutelktos gausios ugniagesių pajėgos. Ugnį malšino net šešios automobilinės cisternos – penkios iš Ukmergės ir viena iš Širvintų, taip pat pasitelktas keltuvas. Be to, iš sostinės atvyko vadinamasis štabo automobilis.

Gaisrą lokalizuoti ir ugnies plitimą sustabdyti pavyko apie 15.15 val. Gaisro metu išdegė ir išardyta apie 1 700 kv. m stogo konstrukcijų.

Pirminiais duomenimis, baldus gaminančios individualios įmonės gamybinėse patalpose buvusi medžio apdirbimo įranga bei viduje sandėliuojami medienos gaminiai nuo ugnies nenukentėjo. Kai kilo gaisras, patalpose buvo žmonių, tačiau jie visi laiku buvo evakuoti. Įvykio priežastys tiriamos.

„G. ž.“ inform.                                                                  

Nijolės STUNDŽIENĖS ir Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas