G. Baravykaitė.

Sportas

Lietuvos čempionė skina laurus

Šį pavasarį Taujėnų gimnazijos I g. klasės mokinė Goda Baravykaitė vėl papildė savo iškovotų medalių kolekciją. Sėkmė gimnazistę lydėjo kovą Panevėžio rajono Paįstrio Juozo Zikaro gimnazijoje vykusiame X Lietuvos svarsčių kilnojimo federacijos ilgo ciklo čempionate. Mergaičių amžiaus grupės svorio kategorijoje +63 kg Goda tapo nugalėtoja ir džiaugėsi pirmąja vieta.

Taujėniškei puikiai sekėsi ir XXIV Lietuvos svarsčių kilnojimo čempionate, kuris praėjusią savaitę surengtas Kretingoje. Čia Goda iškovojo dvi antrąsias vietas.

Kaip „Gimtajai žemei“ papasakojo Taujėnų gimnazijos fizinio ugdymo mokytojas Regimantas Verbickas, jo auklėtinė mergaičių amžiaus grupės svorio kategorijoje +63 kg surinko tiek pat taškų, kaip iš čempionė, bet dėl didesnio kūno svorio liko antroje vietoje. Goda taip pat antra buvo ir moterų grupėje.

Trejus metus svarsčių kilnojimo varžybose dalyvaujanti bei jose beveik visada prizines vietas laiminti ir Lietuvos čempionės vardą iškovojusi G. Baravykaitė jau ruošiasi rudenį vyksiančiam Lietuvos svarsčių kilnojimo federacijos čempionatui (rovimo rungtyje).

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas