Varžybų dalyviai ir svečiai.

Naujausi, Sportas

Vyko rajono stalo teniso pirmenybės

Arvydas PĖŠINA

Rajono stalo teniso pirmenybėse rungtyniavo 12 vyrų ir 6 moterys. Visiems sužaidus paaiškėjo vyrų, moterų bei dvejetų nugalėtojai.

Vyrų grupėje čempionu tapo Kęstutis Gleiznys, antrą vietą iškovojo Eugenijus Kuodelis, trečią – Alvydas Paknys.

Tarp moterų čempionės vardą iškovojo Aušra Strumilienė, sidabro medalį pelnė Miglė Lukaševičienė, bronzą – Agnė Mickūnaitė.

Dvejetų varžybose čempionais tapo E. Kuodelis ir K. Gleiznys, antri buvo A. Paknys ir Feliksas Lermanas, treti – Rimantas Mačiulis ir Justinas Dutkus.

Varžyboms teisėjavo tarptautinės kategorijos teisėjas Vincas Franckaitis. Pastarasis į Ukmergę atvežė ir leidinių, rakečių, kamuoliukų, taip pat ženklelių kolekciją, apibūdinančią teniso kelią Lietuvoje. Šiemet Lietuvos stalo teniso asociacija mini 95-metį. Ji gyvuoja nuo 1927 metų, kai buvo surengtas pirmasis Lietuvos stalo teniso čempionatas.

Teisėjas ir kolekcininkas V. Franckaitis prisiminė geriausius žaidėjus, apibūdino šiandieninę stalo teniso padėtį. Dabar daug mūsų šalies jaunimo žaidžia užsienio stalo teniso klubuose, rungtyniauja svarbiose varžybose.

Svečias taip pat atliko svarbią misiją – Ukmergės stalo teniso komandos vadovui ir varžybų organizatoriui Viliui Petrauskui įteikė nacionalinės kategorijos teisėjo pažymėjimą.

Daugiau: Reguliuojamo aukščio stalas

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas