Kriminalai, Naujausi

Pradingėlės rastos nuskendusios

Balandžio 26-ąją Šventosios upėje rastos dvi galimai nuskendusios moterys, abi jos buvo ieškomos kaip dingusios.

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, dėl dingusios 83 metų Ukmergės gyventojos balandžio 26 dieną į policiją kreipėsi giminaitė. Ji pranešė, kad senolės pasigedo kaimynai. Kur yra moteris, nebuvo žinoma jau nuo balandžio 22 dienos.

Šį antradienį ikiteisminis tyrimas pradėtas ir dėl 23-ejų ukmergiškės dingimo. Policijai apie tai pranešė jos vyras. Pasak jo, balandžio 25-ąją, apie 18 valandą, žmona išėjo iš namų, tačiau nepasakė kur. Kitos dienos rytą jos daiktai buvo rasti Šventosios pakrantėje, Gruodžio 17-osios gatvėje.

Įtardami, kad moteris galėjo paskęsti, jos upėje ieškojo Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai. Apie 14 val. Šventojoje, Deltuvos seniūnijoje, ties Jonuškų kaimu, buvo rasta skenduolė. Paaiškėjo, kad tai – 83-ejų močiutė.

Tos pačios dienos vakarą upėje pastebėta ir antroji pradingėlė. Deltuvos seniūnijoje, ties Leonpolio kaimu, apie 20.25 valandą jos kūną, užkibusį už medžio, apie 2-3 metrai nuo kranto, pamatė žvejoti atėjęs vyras. Apie tai jis pranešė skubios pagalbos telefonu. Paaiškėjo, kad nuskendusioji  ir yra policijos ieškota 23 metų moteris.

Įvykių aplinkybes tiria rajono Policijos komisariato pareigūnai.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas