Naujausi, Nuomonių telefonas

Planuojami antrojo etapo darbai

Nijolė STUNDŽIENĖ

Į redakciją elektroninį laišką atsiuntusi ukmergiškė Kristina norėjo sužinoti, kodėl sustojo buvusio kareivinių miestelio ir šalia esančių teritorijų tvarkymo darbai. „Džiaugiuosi, kad gražėja aplinka, nutiesti keliai, šaligatviai. Mėgstu po būsimą parką pasivaikščioti, bet pastaruoju metu kažkodėl ten nematau darbininkų. Gal užstrigo projektas, ar trūksta lėšų tęsti darbams?..“ – svarstė Kristina.

Taip pat moteris domėjosi, ar jau nugriauti valstybinėje žemėje prie Artilerijos gatvės esantys ir parko tvarkymo darbams trukdantys privatūs metaliniai garažai, sandėliukai ir kiti neregistruoti statiniai. „Jei neklystu, savivaldybė šių garažų savininkus ragino savo statinius patiems iškelti iki kovo pradžios“, – kalbėjo ukmergiškė.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas T. Balžekas informavo, kad buvusio karinio miestelio teritorijoje pasibaigė projekto „Susisiekimo komunikacijų prie A. Smetonos g. 6 Ukmergės mieste statyba“ pirmojo etapo rangos darbai, kuriuos daugiau nei vienerius metus vykdė UAB „Doresta“. Šiuo metu kaip tik planuojami darbai antrajam etapui, vyksta jų derinimas, atliekamos pirkimo procedūros ir kt.

„Skaitytojos minimoje vietoje kai kuriuos garažus gyventojai jau išsivežė, o kitus dar ardo. Garažai, kurių savininkai patys nenusikels ar neišsiardys, bus išmontuoti be atskiro pranešimo, nes jau buvo duotas terminas, iki kada privaloma atlaisvinti teritoriją. Šiuo metu kaip tik ruošiamas garažų nukėlimo paslaugos pirkimas“, – aiškino vedėjas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Alia :
    Čia ne pramogų parkas,o vandenyje skęstanti teritorija,visą žiemą buvo apsemti šaligatviai,kur žalia veja ,tai čiuožykla.
  • Hahaha :
    Kiek laiko planuosite? Turejo per ziema but viskas susyguota ir suplanuota..... Jau turetu darbai virti.........

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas