Kriminalai, Naujausi

Autoservise degė keturi automobiliai

Sausio 14-osios naktį, 0.31 valandą, Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie V. Kudirkos gatvėje esančiame autoservise kilusį gaisrą.

Ugniagesiams atvykus prie mūrinio vieno aukšto 18×8 m pastato, autoserviso patalpos degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė viduje buvę keturi automobiliai – BMW 530, „VW Golf 6“, „Nissan X-Trail“ ir „VW Crafter“, taip pat autoserviso įranga ir kitas turtas.

Nors gelbėtojų patekimą į vidų ir gesinimą apsunkino degimo metu išsiskiriančios toksiškos medžiagos bei tiršti dūmai, gaisras buvo užgesintas. Taip pat pavyko nuo ugnies apsaugoti šalia autoserviso esantį kitą pastatą – dažyklą.

Gaisro priežastys tiriamos, nuostoliai skaičiuojami. Viena iš šios nelaimės versijų – savaiminis automobilio BMW užsidegimas. Tokių gaisrų, kurie automašinos bagažinėje kilo dėl transporto priemonės gamyklinio broko, pasitaiko ne itin retai. Ugniagesiai net yra susipažinę su parengta mokomąja medžiaga, kaip tokio gaisro metu atidaryti ir patekti į BMW bagažinę.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė informaciją apie gaisrą pateikęs Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas, jis savo darbo praktikoje nepamena, kad Ukmergėje gelbėtojams būtų tekę gesinti autoservisą.

„G. ž.“ inform.

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Žinovas... :
    Gerai pamokė
  • Alio :
    Papurtykit geriau garazus,kur neaisku kas kuo uzsiema.Dumai baisus ruksta (juodi,plastmases ir gumu smarve ar kazkas panasaus) ir ivairiausi garsai sklinda. Cia prie “Gretos” Pivonijos mikr. Zmones net is daugiabuciu skundziasi.
  • Girinis :
    O volvo angliskais nr ir kitos auto isrinktos - kaip isivaizduoju ŠROTAS NELEGALUS??? ALIO Gamtos apsauga, pilnas FB perkame ardymui, kas antram garaze ardomi automobiliai. Metalas viskas ok i metala, o visa kita miskas, konteineris, pecius.....?????
  • //// :
    Nereikia naktimis dirbt, maziau problemu turetu.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas