Vaitkuškio gatvėje, šalia Ukmergės pramonės parko, stovintis sunkiasvoris transportas piktina vietos gyventojus.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Savivaldybė laukia atsakymo iš įmonės

Genovaitė KAZIELIENĖ

 

„Šių metų kovo 9 d. kreipiausi į redakciją dėl sunkiasvorių autotransporto priemonių, stovinčių Vaitkuškio gatvėje, šalia Ukmergės pramonės parko, keliamo triukšmo ir aplinkos teršimo. Savivaldybė tuomet informavo laikraštį, kad tą klausimą svarstys Saugaus eismo komisija. Tačiau jau praėjo pusė metų, bet niekas nepasikeitė. Vilkikai ir toliau kelis kartus per savaitę atvažiuoja ir kelią triukšmą bei teršia orą“, – elektroniniame laiške redakcijai rašė pašiliškis. Jis taip pat atsiuntė kelias nuotraukas, kuriose užfiksuoti stovintys automobiliai.

Šį laišką persiuntėme savivaldybei. Gavome tokį savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių vyr. specialistės Daivos Zimblienės atsakymą: „Ukmergės rajono savivaldybės saugaus eismo komisija 2021 m. balandžio 22 d. ir birželio 4 d. vykusių posėdžių metu nagrinėjo laikraščio „Gimtoji žemė“ pateiktą paklausimą dėl situacijos aikštelėje, esančioje Vaitkuškio g., Ukmergėje, prie UAB „Ukmergės pramonės parkas“. 2021-06-14 UAB „Ukmergės pramonės parkas“ vadovei buvo išsiųstas raštas Nr. 18-2517 „Dėl Vaitkuškio g. gyventojų skundo“ su prašymu rasti galimybę išspręsti problemą ir informuoti apie priimtą sprendimą. Negavus atsakymo, raštas pakartotinai išsiųstas 2021-08-09 el. p. idu@stansefabrikken.lt. Rugsėjo 14 dieną užklausa buvo dar kartą pakartota.“

Skaitytojo nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nebejuokink :
    Kalba tie kurie net zalio supratimo neturi apie sita darba. Jum nukvakeliai atrodo, kad vairuotojas del pramogos atvaro jum po langais stovet. Net juokas ima is jusu pasisakymu miesto sviesuoliai, sustapdykit visas furas ir paziuresim ka toliau giedosit.. Prisike i kelnias verksit, kad to negaunat ar ano negaunat.. Eini i pramones parka, narbuta, gezbetoni ir reiski pretenzijas kad nesudaro vairuotojam salygu.. Ieskokit priezasties o ne i pasekmes ziurekit
  • Gamtostersejai :
    Imesiu atgal jums i buda!
  • Sigi :
    Nei tu filmuosi, nei tu ką.
  • Siukslina :
    Furistai tegu susirenka bambalius ismetytus su savo spapimu,ir panasias siuksles. Nes galimai gyventojai Neapsikente sumetys atgal jum i budas,ar masina aplaistys. Fuj kokie nevalos. Nufilmuosiu kaip metot ir perduosiu kam reikia!
  • Gintisaugotipadeti :
    Man paaiskinkit,kodel yra naudojamas garso signalas be priezasties??!! Butent furistu. Ne karta maciau,o gordziu vos ne kas antra diena. Prie Sauridos degalines is Pasiles vaziuojant vaziuoja ir pypsina,visiskai be priezasties. Ir vakarais net. Ar jie priekvailiai, bausti reiktu,cia KET pazeidimas. Naudojimas garso signalo be priezasties. Tikimes pareigunai pasidomes,nes tai nera normalu
  • Draiver :
    O ka daryt, juk normalaus parkingo nera Ukmergej? Vadilai būna ir laikai baigesi, kur jam detis? Visokie uzkampei tik lieka.. Didelis narbutas ir dar pleciasi. O parkingo fūrom nera pinigų padaryt. Ubagai tik savo kisenes ziuri. Pramones parke taipat didelis plotas, bet pingu reikia tam skirt. Ateina kaledos tada giresi kiek jie uzdirbo ir kiek planuoja.
  • ALIO :
    Siaubas. Stovi tokie gargarai salikeleje prie ’’Reginos’’ Vilniaus g,tiksliau prie Saporino kebabines. Per nakti. Ar galima?! Trukdo eisma. Taip pat stovejo berods 17d fura prie iejimo i Silo mokyklos pusyna ten kur akmenys. Skersai! Tikimes imsites priemoniu,arba uzsakysime straipsni Delfyje,ir panasiai,nes apsikesti nebeimanoma. + garsai,burzgimai,pypsinimas be priezasties... taip testis negali.
  • Algys :
    Kranas vazineja po Ukmerge, dū mina kap garvezys, bet dzin ir gamtosaugai ir policijai. Nes pats buves policajus ji vairuoja, kaip jis tech. apziura praeina.
  • Alvydas :
    Kelis kartus per savaite keliamo trukšmo ir aplinkos teršimo? Tai ką dabar, uždarom visus pramones parkus Lietuvoje ir bus ramu.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas