Įvairūs

Dovanos moteriai be progos: kaip nustebinti?

Kas pasakė, kad dovanoti dovanas moteriai reikia tik esant progai? Taip, dalis vyrų staigmenas rengia tik tuomet, kai yra ką švęsti, tačiau tai klaida, kurios reikėtų vengti. Dovana be progos – visada nustebins ir pradžiugins. Taigi, ką tokiu atveju dovanoti?

SPA ir masažai

Suprantama, kad kai progos nėra, išlaidauti pernelyg nesinori, todėl tokiais atvejais labai gerai tinka įvairūs masažai ir SPA ritualai, kurie neviršija 50 eurų sumos. Tai gali būti tiek anticeliulitinis masažas, tiek pirties malonumai. Fantazijai ribų nėra. Tačiau svarbiausia atsižvelgti į tai, ko, tuo metu, labiausiai moteriai trūksta.

Jei mylimajai trūksta poilsio ar kamuoja nerimas, padovanokite atpalaiduojamąjį masažą. Jei ji skundžiasi netobulomis kūno linijomis, puikiai pasitarnaus, jau minėtas, anticeliulitinis masažas ar LPG procedūros. Jei moteris – sportininkė, jai tikrai reikėtų sportinio masažo, kurio metu būtų gerai išmasažuojami visi įsitempę raumenys.

Laikas dviese

Kokybiškas laikas dviese – neįkainojamas, todėl tokia dovana patiks kiekvienai. Plaukimas laivu Kaune, skrydis oro balionu ar jodinėjimas žirgais – puikios pramogos tinkančios kiekvienai porai.

Norintys labiau paišlaidauti, gali dovanoti poilsį dviese su nakvynę. Rinkitės tarp tokių Lietuvos kurortų kaip Druskininkai, Birštonas, Palanga, Molėtai ir tikrai neprašausite, nes kiekvienas iš jų – nepakartojamas!

Romantiška vakarienė

Daugelis vyrų negali pasigirti puikiais kulinariniais sugebėjimais virtuvėje, todėl jei nenorite eksperimentuoti, rinkitės romantišką vakarienę restorane ar įdomią degustaciją. Tiesa, rinkitės ne eilinę kavinę, kurioje lankotės kiekvieną savaitgalį. Mieliau vežkitės mylimąją į kitą miestą arba į itin prabangų restoraną savo mieste, kuriame dažnai nesilankote, o gal dar net nesate buvę.

Taigi, neieškokite tokių progų kaip Valentino diena, sukaktuvių metinės ar gimtadienis. Rodykite meilę kasdien ir staigmenas kurkite dažnai. Tik taip meilė neišblės!

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas