Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Betoninių čerpių privalumai. Kokie jie?

Nesunku pastebėti, kad būtent stogas yra vienas svarbiausių bet kurio pastato elementų. Nuo to, kokius lūkesčius pateisins stogas, priklausys ir tai, kaip patogu, jauku bei saugu bus pastate gyventi bei dirbti. Tačiau ir tai dar ne viskas – nuo įgyvendintų sprendimų stogui, priklausys ir tai, kaip estetiškai atrodys pastatas. Gera žinia ta, kad šiandien jau iš tiesų galima rinktis iš daugybės pasirinkimų, skirtų stogo dengimui. Tad visai nesvarbu, kiek daug lūkesčių kelsite, tikrai atrasite tai, kas idealiai juos pateisintų. Vienas iš galimų pasirinkimų šiandien yra ir betoninės čerpės. Taigi, kviečiame sužinoti, kokie yra šio pasirinkimo privalumai.

Pigesnės nei keraminės čerpės

Ne paslaptis, kad kalbant apie stogo dangą, vienu svarbiausių lūkesčių tampa ilgas jos tarnavimo laikas: ieškoma tokios stogo dangos, kuri patikimai tarnautų ne vieną dešimtų metų ir nereikėtų gaišti laiko bei skirti išlaidų atnaujinimo darbams atlikti. Taigi, ieškantiems ilgai bei tinkamai tarnauti galinčios stogo dangos, dažniausiai puikiu pasirinkimu tampa keraminės čerpės – jos gali tarnauti ir 50, ir 70 metų. Tačiau daugeliui pirkėjų tam tikrų trūkumu tampa ypač aukšta šios prekės kaina. Tačiau belieka tik pastebėti, kad betoninės čerpės šiuo klausimu tampa itin puikia alternatyva: jos taip pat gali šitiek ilgai tarnauti, tačiau yra gerokai pigesnės nei keraminės.

Puikiai atlaikys bet kokias oro sąlygas

Nors šiandien galime rinktis iš itin didelio stogo dangos pasirinkimo, dėmesį verta atkreipti į tai, kad tikrai ne visos yra atsparios tam tikroms oro sąlygoms arba turi kitokių su tuo susijusių trūkumų. Štai, pavyzdžiui, jei stogas bus dengtas skardine danga, lyjant lietui, bus girdimas erzinantis triukšmas, o, jeigu pasirinksite šiferį, tokiu atveju, ilgainiui nuo drėgmės jis gali pasidengti žalia spalva. Tačiau betoninės čerpės yra itin maloni išimtis: nepriklausomai nuo to, kokios bus oro sąlygos (šaltis, drėgmė, kaitra ir t.t.), nesulauksite jokių pašalinio nepageidaujamo efekto.

Taigi, apibendrinant belieka tik pastebėti, kad svarbiausi betoninių čerpių privalumai yra šie: jos tarnauja taip pat ilgai kaip ir keraminės čerpės, tačiau kainuoja pigiau; be to, tinkamos naudoti, esant bet kokioms oro sąlygoms.

https://www.bmigroup.com/lt

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas