Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Avarijų priežastis – gausus sniegas

Sausio 25-osios vakarą prasidėjęs stiprus snygis apsunkino eismo sąlygas. Vairuotojai buvo priversti važiuoti užpustytais keliais, lėtinti greitį. Tačiau kai kurių tai neapsaugojo nuo eismo įvykių.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, sausio 26-osios rytą policijai buvo pranešta apie dvi avarijas.

Apie 6.45 valandą Deltuvos miestelyje, prie kapinių, nuo kelio į griovį nuvažiavo automobilis „Škoda“. Apie eismo įvykį policijai pranešė pravažiuojantis asmuo. Atvykę policijos patruliai nustatė, kad slidžiame kelyje vairuotoja nesuvaldė savo transporto priemonės.

Apie 7.15 valandą, važiuojant nuo Molėtų pusės, likus 1 km iki Ukmergės, nuo kelio nuvažiavo taip pat moters vairuojamas „Toyota“ markės automobilis. Vairuotoja eismo įvykio metu nenukentėjo.

Dar du eismo įvykiai užfiksuoti sausio 25-osios vakare.

Apie 23 valandą kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 75,5 kilometre dėl slidžios kelio dangos moteris nesuvaldė savo automobilio „VW Golf“ ir atsitrenkė į atitvarus. Eismo įvykio metu buvo apgadintas tik automobilis, vairuotoja nesusižalojo.

Apie 20.30 valandą kelyje Siesikai-Ukmergė automobilis „VW Transporter Caravelle“ galimai partrenkė elnią, kuris pabėgo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas