„Žaliojo vienkiemio“ stotelėje stovi naujas paviljonas.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Autobusų stotelėse montuojamus paviljonus jau tenka taisyti

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Redakcijai skambinęs vyras norėjo sužinoti, kada miesto autobusų stotelėje „Žaliasis vienkiemis“ bus pastatytas paviljonas. Skaitytojas sakė, kad tai padaryti seniai žadama, bet iki šiol žmonės, laukiantys autobuso, priversti stovėti šaltyje, be užuovėjos.

Susisiekus su Ukmergės miesto seniūne Zita Pečiuliene, ši patikino, kad minėtasis paviljonas jau įrengtas. Pasak seniūnės, pernai rajono biudžeto lėšomis už daugiau nei 12 tūkst. eurų buvo planuota nupirkti tris autobusų laukimo paviljonus. „Kadangi juos pavyko įsigyti pigiau, užsakėme dar vieną, kuris pastatytas „Vienybės“ autobusų sustojimo aikštelėje“, – kalbėjo Z. Pečiulienė.

Ji paaiškino, kad praėjusių metų rugsėjį per centrinę viešųjų pirkimų informacinę sistemą buvo apklausiami tiekėjai, konkursą laimėjo UAB „Šytėjimas“, kuri tris autobusų paviljonus sutiko pagaminti už 8 398 Eur. Naujuosius statinius buvo numatyta įrengti 2020-ųjų rudenį minėtoje „Žaliasis vienkiemis“ stotelėje, taip pat Vytauto ir Deltuvos gatvėse.

Spalio mėnesį ta pati bendrovė už sutaupytus pinigus, 3 556 eurus, sutiko pagaminti dar vieną paviljoną, kuris jau sumontuotas prie buvusios „Vienybės“ gamyklos.

 Pasak seniūnės, dėl nekokybiškų statinio detalių ir nepalankių oro sąlygų vis dar nebaigti įrengti Vytauto ir Deltuvos gatvių paviljonai.

„Dėl pandemijos vėlavo medžiagų pristatymas, įmonės, kuri gamino paviljonus, darbuotojai sirgo, todėl užsakymo sulaukėme tik gruodžio paskutinėmis dienomis, – situaciją komentavo Z. Pečiulienė. – Sausį orai labai atšalo, todėl jų įrengimas buvo atidėtas. Paviljonus montavę UAB „Ukmergės paslauga“ darbuotojai rado gamintojo klaidų, buvo iškviestas tiekėjų atstovas. Įrenginius teko ne kartą taisyti, tai tęsiasi iki šiol, todėl dar negalime pilnai sumontuoti šių paviljonų. Tikiuosi, kad per sausį darbus užbaigsime.“

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas