Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Dėl užsikrėtimo gali testuotis visi

Pagal sveikatos apsaugos ministro-valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės Operacijų centro vadovo sprendimą, Ukmergėje nemokamai testuotis dėl užsikrėtimo koronavirusu gali visi norintys, nors ir nejaučiantys jokių COVID-19 infekcijos simptomų, asmenys.

Kaip primena rajono savivaldybė, tyrimui gyventojai gali registruotis pasiskambinę į koronaviruso Karštąją liniją telefono numeriu 1808 (darbo dienomis, nuo 8 iki 20 val.). Taip pat Ukmergėje įsteigtos atskiras alternatyvios Karštosios linijos telefono numeris 8 675 72 384 (skambinti tik darbo dienomis, nuo 9 iki 16 val.). Tyrimui registruotis galima ir internetu 1808.lt .

Išsitirti norintys asmenys privalo žinoti, kad jų bus paprašyta nurodyti savo ar kitų tyrimui registruojamų žmonių asmens kodus bei kontaktinius telefono numerius. Taupant savo ir kitų laiką, tam reikėtų pasiruošti iš anksto, prieš skambinant. Registratoriai kiekvieną žmogų informuos, kokiu laiku jis gali atvykti į mobilųjį patikros punktą Ukmergėje.

Tie gyventojai, kuriems reikia atlikti COVID-19 testą, bet jie neturi nuosavo automobilio, skambindami numeriu 8 675 72 384 turi apie tai informuoti. Suderinus laiką, atvyks specialus transportas ir asmenį nuveš į mobilųjį patikros punktą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas