Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Tramdyti neblaivūs vairuotojai ir smurtautojai

Sutinkant Naujuosius metus bei ilgajį šventinį savaitgalį rajono Policijos komisariato pareigūnams teko nemenkai paplušėti. Nors didžioji dalis policijos pajėgų buvo sutelkta gyventojų judėjimo apribojimų kontrolei, mieste budėjusiems ekipažams taip pat reikėjo padirbėti. Dėl įvairių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Nors keliuose budėjo nemažai pareigūnų, jie neišgąsdino neblaivių vairuotojų. Sausio 1-ąją dėl to buvo pradėti net du ikiteisminiai tyrimai. Apie 8.30 valandą Pivonijos seniūnijos Verškainių kaime neblaivi, vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris (g. 1988 m.), važiuodama atbuline eiga, automobiliu atsitrenkė į Parko gatvėje esantį namą. Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojai nustatytas 1,89 promilės girtumas. Apie 12.50 valandą Ukmergėje, Paupio gatvėje, policijos patruliai sustabdė automobilį „Ford Galaxy“, vairuojamą neblaivaus vyro (g. 1989 m.). Jam nustatytas 2,5 promilės girtumas.

Muštynėmis 2021-ieji prasidėjo Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime. 15 minučių po vidurnakčio nuo iš matymo pažįstamų vietinių jaunuolių nukentėjo 1984 metais gimęs vyras. Taip pat konflikto metu užpuolikai išdaužė smurtą patyrusio asmens automobilio „Opel Zafira“ galinių durų stiklą. Į Ukmergės ligoninę pristatytam nukentėjusiajam nustatytas 0,95 promilės girtumas bei stiprus apsvaigimas nuo narkotinės medžiagos THC. Diagnozuoti ir kūno sužalojimai: peties išnirimas, žastikaulio lūžimas, veido paviršiniai sumušimai. Po medikų apžiūros jis išleistas į namus gydytis ambulatoriškai. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 1-ąją, apie 4 valandą, Ukmergėje, Vilniaus gatvėje, priešais 87-ąjį namą esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje nežinomas asmuo mediniu pagaliu sudavė jaunuoliui (g. 2002 m.) į skruostą.

Šventinėmis dienomis smurtauta ir namuose. Sausio 2-ąją, apie 17.45 valandą, Ukmergėje neblaivus vyras (g. 1977 m.), kuriam nustatytas 2,41 promilės girtumas, naudojo fizinį smurtą prieš savo sutuoktinę, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Tą pačią dieną, apie 21 valandą, Ukmergėje sugyventinis (g. 1973 m.) sumušė moterį. Ji taip pat patyrė fizinį skausmą. Sausio 3-ąją, apie 16.50 valandą, namuose, Ukmergėje, išgertuvių metu kilus konfliktui, vyras (g. 1961 m.) naudojo fizinę jėgą prieš sugyventinę.

Naujametinę naktį būta ir vagysčių. Apie 1. 30 valandą asmuo, grįžęs į savo sodybą, esančią Deltuvos seniūnijos Bernotiškių kaime, pastebėjo, kad išlaužtos garažo ir lauko virtuvės durys. Viduje pareiškėjas pasigedo įvairių elektros įrankių, dviejų dujų balionų, šildymo krosnelės, penkių automobilio „Opel Vectra“ ratų su padangomis bei dviejų aliuminio bidonų. Žala – tikslinama.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas