Aktualijos, Naujausi

Atnaujinamas rajono savivaldybės interneto tinklapis

Praėjusią savaitę lankytojams pristatytas atnaujintas Ukmergės rajono savivaldybės interneto tinklapis.

„Jis atnaujintas siekiant padaryti jį vizualiai patrauklesnį, aiškesnį ir šiuolaikiškesnį. Tinklalapis įgijo keletą naujų savybių, tačiau lankytojams pažįstamų naujienų ir informacijos pateikimas nepakito. Tikimės, kad naujasis tinklalapio rūbas Jums patiks – tinklalapis bus informatyvus, naudingas ir norėsis čia užsukti dar ne kartą“, – taip sveikinami apsilankiusieji naujojoje svetainėje.

Ją atnaujinti nuspręsta, nes senoji nebeatitiko šiuolaikinėms svetainėms keliamų reikalavimų, nebuvo galima joje taikyti šiuolaikinių internetinių informacijos skelbimo technologijų. Be to, svetainės darbas dažnai strigo ir kėlė daug rūpesčių.

Dėl interneto svetainės www.ukmerge.lt atnaujinimo paslaugų pirkimo buvo apklausti trys tiekėjai. Sutartis, kurios vertė – beveik 11 tūkst. Eur, pasirašyta su didelę patirtį svetainių kūrime turinčia UAB „Sales Partners“, veikiančia po prekės ženklu „.texus“. Naujojo tinklapio projekto įgyvendinimas truko maždaug penkis mėnesius.

Kaip „Gimtajai žemei“ teigė savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Zimblienė, tinklapio atnaujinimo darbai dar nėra baigti. Ypač daug laiko užima duomenų perkėlimas.

„Tiems, kas jau buvo apsilankęs ankstesniajame tinklalapyje, nebus sunku susigaudyti naršant ir naujame. Bet jei kažko nerastumėte ir kiltų tam tikrų keblumų, kurį laiką dar galite naudotis ir senąja tinklalapio versija“, – sakė D. Zimblienė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Progeris :
    Tai Google.com turėtų kokių 10€ kainuoti ?- paveiksliukas -trys mygtukai ir eilutė tekstui :) čia specialisto komentaras ;)
  • Irena :
    Svetainės kūrėjai tikriausiai atliko tik vaizdo atnaujinimą. Tam nereikia penkių mėnesių, nejuokinkite. O visas duomenų perkėlimo darbas paprastai numetamas biudžetinės įstaigos darbuotojams - už tą patį atlyginimą, kurį jie ir taip gauna. Ir darbo ten yra nemažai...
  • Gerai :
    Kad ne 20000 € paklojo.... galetu kai kas pasidometi ar tikrai pinigeliai visi nuejo ten kur reikia,ir uz tinklapi...
  • Prabilo nevergas :
    Nejuokink,šunėke. Tu net tokios privilegijos neturi,ir neturėsi. O dar ne tokius klausimus užduosime su KK2 pagalba,ir kitais šaltiniais. Švoegierku miestelis......
  • Kajus :
    Negirdėta, už tinklalapio atnaujinimą 11 tūkst., naujo sukūrimas iki tūkstančio. Reikėtų specialistų rimto komentaro. Nesuprantama.
  • /// :
    Vergams dar ir tokiu privikiegiju reikia? Vergauk, o ne klausimus nepatogius uzdavinek!
  • Al :
    Gudruciai padare,kad nesimatytu visu klausimu klausimai-atsakymai skiltyje. Kelis klausimus uzdaviau,atsakymo nera ir nematau kitu klausimu kuriu buvo begales...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas