Asociatyvi nuotrauka.

Sveikata

Naujų atvejų nenustatyta

Rugsėjo viduryje Ukmergėje išplitus COVID-19 infekcijai, buvo nustatyta 17 susirgimo atvejų, apie 100 žmonių, turėjusių kontaktus, turėjo saviizoliuotis.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento Ukmergės skyriui laikinai vadovaujanti Kotryna Žigaitė, iki spalio 2-osios naujų užsikrėtimų neregistruota. Saviizoliacijoje buvo tik 9 žmonės.

Kaip žinia, tarp užsikrėtusiųjų koronavirusu buvo 3 moksleiviai bei vienas Švietimo pagalbos tarnybos darbuotojas. Susirgusiųjų klasiokams bei minėtajai tarnybai teko izoliuotis ir dirbti nuotoliniu būdu.

„Gimtosios žemės“ kalbintas rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas sakė, jog ligai atslūgus, visi jau grįžo į savo darbo vietas, mokyklas. Antano Smetonos gimnazijoje nuotoliniu būdu mokytis teko vienai gimnazistų klasei. Šią savaitę, nuo rugsėjo 29 dienos, jiems pamokos jau vyksta gimnazijoje. Namuose mokytis prireikė ir Dukstynos pagrindinės mokyklos vienai klasei. Pasak V. Kalino, nuo spalio 1-osios pamokos jau vyksta mokykloje.

COVID-19 infekcija pakirto ir Švietimo pagalbos tarnybos darbuotoją, kuris užsikrėtė nuo artimo žmogaus. Dėl to vienuolikai kolegų teko saviizoliuotis. Tarnyba laikinai buvo uždaryta, visi dirbo nuotoliniu būdu. Spalio 1-ąją visi jau grįžo į darbo vietą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas