Ukmergės Policijos komisariatas.

Aktualijos, Naujausi

Seniūnijose lankysis policijos pareigūnai

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) informavo, jog susitikti su policijos pareigūnais galima ir seniūnijose. Jie, stiprinant kaimiškų vietovių gyventojų saugumą, dažniau lankysis miesteliuose ir kaimuose.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė sakė, kad policininkai pasiruošę dalyvauti socialinių partnerių organizuojamuose pasitarimuose, posėdžiuose, susirinkimuose. Taip pat jie aktualiais saugios aplinkos kūrimo klausimais bendraus su seniūnijų teritorijose veikiančiais instituciniais socialiniais partneriais.

Policijos komisariato bendruomenės pareigūnai su seniūnais, kitais suinteresuotais asmenimis tarėsi, kokį gyventojų aptarnavimo modelį pasirinkti. Nuspręsta, kad jis turi būti aktyvus.

Pagal iš anksto nustatytą ir paskelbtą budėjimo grafiką pareigūnų grupės atstovai lankysis seniūnijų patalpose, o jeigu nebus interesantų, savo iniciatyva vyks į seniūnijų teritorijose veikiančias įmones, organizacijas, kuriose teikiamos paslaugos gyventojams. Taip pat pagal poreikį lankys pavienius seniūnijos gyventojus. Gavę informaciją apie į seniūnijos patalpas atvykusį interesantą, policijos pareigūnai tuoj pat grįš ir susitiks su žmogumi.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas