Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Autolizingas – ką vertėtų žinoti prieš pasinaudojant šia paslauga

Nors šiuo metu autolizingo paslaugos labai populiarios ir paklausios, tačiau apie jas vis dar sklando gana nemažai klaidingų įsitikinimų, abejojama jų patikimumu. Vis dėlto specialistai užtikrina, jog autolizingas ne tik saugi ir naudinga paslauga, bet neretai ir vienintelė išeitis, norintiems turėti naują automobilį šiandien, o nuosavybės teisę į jį įgyti vėliau.

Paprašėme, kad į esminius klausimus, kurie kyla beveik kiekvienam, norinčiam pasinaudoti autolizingo – išperkamosios nuomos – paslaugomis, atsakytų jau ne vienerius metus šioje rinkoje veikiančios bendrovės „Simple Finance“ atstovas.

  1. Ar autolizingo paslaugomis gali pasinaudoti bet kas?

Iš ties svarbiausia sąlyga autolizingo gavėjui – jog asmuo būtų sulaukęs 18 metų ir gautų reguliarias bei legalias pajamas Lietuvoje. Išperkamosios nuomos paslaugomis gali pasinaudoti ne tik fiziniai, bet ir juridiniai asmenys arba kiti asmenys, turintys leidimą gyventi Lietuvoje.

  1. Ar pasirinkus autolizingo paslaugas galima imti bet kokios vertės automobilį?

Mūsų – „Simple Finance“ bendrovės – sąlygos numato, jog galime suteikti paskolą automobiliui nuo 500 iki 20 000 eurų. Automobilį asmuo gali rinktis savo nuožiūra – pagal poreikius arba norus.

Iš esmės tokia sąlyga, kuri numato sumos ribas, yra klientų naudai, siekiant apsaugoti juos nuo pernelyg didelio finansinio įsipareigojimo, ypač jei finansinės galimybės yra ribotos.

  1. Ar autolizingo paslaugos suteikiamos tik naujiems automobiliams?

Tikrai ne. Autolizingo, arba kitaip vadinamos išperkamosios nuomos, paslauga suteikiama bet kokiam kliento pasirinktam automobiliui. Tai reiškia, kad automobilio markė, modelis ir netgi amžius gali būti pasirenkami individualiai. Svarbiausias automobilio kriterijus – jo kaina. Autolizingas suteikiamas ne daugiau nei 20 tūkstančių eurų sumai.

  1. Koks užstatas turėtų būti paliktas, norint pasinaudoti išperkamąja nuoma?

Mūsų bendrovė – „Simple Finance“ – suteikdama autolizingo paslaugas nereikalauja jokio užstato. Klientas, jeigu nori, gali įmokėti pasirinktos sumos pradinį įnašą, tačiau tai nėra būtina.

  1. Kokius duomenis reikia pateikti, norint gauti autolizingo paslaugas?

Klientui, kuris kreipiasi dėl išperkamosios nuomos, visuomet būna nurodoma, kokius dokumentus jis turėtų pateikti, kokią informaciją suteikti. Dažniausiai prašoma asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, deklaruotos gyvenamosios vietos, sąskaitos numerio ir automobilio dokumentų.

  1. Kodėl verta pasinaudoti išperkamąja nuoma?

Autolizingas – daug privalumų turinti paslauga. Tiesa, pirmiausia reikėtų pasakyti, kad asmenys ją renkasi dėl to, jog tai patraukli galimybė nedelsiant turėti mėgstamą automobilį, už kurį nereikia iš karto sumokėti visos sumos. Tačiau yra ir kitų išperkamosios nuomos pranašumų. Pavyzdžiui, dažniausiai žymiai lankstesnis kliento kredito istorijos vertinimas (palyginti su bankų paslaugomis), nėra jokių užslėptų mokesčių (apie visas sumas, kurias turės sumokėti, klientas sužino iš anksto), galimybė rinktis automobilio markę ir modelį pagal savo norus, labai greitas sutarties pasirašymas. Taip pat išperkamosios nuomos metu siūlomos palūkanos visada mažesnės nei vartojimo kreditų. Tad, trumpai pagrindžiant, kodėl verta rinktis išperkamąją nuomą – patrauklios sąlygos kiekvienam.

Natūralu, kad pirmą kartą nusprendę pasinaudoti išperkamosios nuomos paslaugomis, asmenys dvejoja, svarsto ir turi daugybę klausimų, tačiau visada reikia juos išsakyti. „Simple Finance“ atstovai visuomet pasirengę atsakyti į visus klausimus, papasakoti apie autolizingo sąlygas ir privalumus. „Mes užtikriname, jog savo klientams suteikiame ne tik patrauklią paslaugą, bet ir papildomus privalumus. Pavyzdžiui, suteikiame garantuotą automobilio išpirkimą už likutinę vertę, tačiau paliekame galimybę rinktis ir nemokėti paskutinės įmokos – automobilį parduoti mums ir dar susigrąžinti dalį sumokėtų pinigų“, – teigia „Simple Finance“ atstovas.

„Simple Finance“ atviras ir pasirengęs padėti tiek lojaliems savo klientams, tiek naujiems partneriams. Susisiekti galima telefonu +370 609 48 002 arba el. paštu info@simplefinance.lt.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas