UAB „Ukmergės vandenys“ skirtas apdovanojimas įteiktas įmonės Vandentiekio ir nuotekų tinklų eksploatacijos tarnybos viršininkui Sauliui Užkurėliui.

Aktualijos, Naujausi

Apdovanojo geriausias įmones ir mokymo įstaigas

Praėjusią savaitę vyko Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo ir mokslo bendruomenės kasmetinis šventinis renginys. Jame apdovanotos geriausios įmonės, jų vadovai bei mokymo įstaigos. Tarp jų – ir ukmergiškiai.

Konkursas, kuriame dalyvauja Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai, organizuojamas daugiau nei dvidešimtmetį. Kaip pažymėjo rūmų generalinis direktorius Almantas Danilevičius, konkursui pateiktas Vilniaus ir Alytaus regionų verslo, mokymo įstaigų paraiškas pagal nustatytus kriterijus vertina rūmų Taryba. Ji taip pat patvirtina nugalėtojus. Analizuojami įmonių veiklos rodikliai: bendrosios pardavimų pajamos, tenkančios vienam darbuotojui, prekių ar paslaugų eksportas, veiklos rentabilumas, bendrasis pelningumas, investicijų į įmonės plėtrą suma ir kiti rodikliai.

Geriausia tarp vidutinių ir didelių įmonių, kurios nevykdo eksporto, šiemet paskelbta UAB „Ukmergės vandenys“.

Atskira apdovanojimų, kuriuos kasmet teikia Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai, grupė skirta mokymo įstaigų atstovams. Apdovanojimas „Už pasiekimus 2019 metais“ tarp profesinių mokymo įstaigų atiteko Ukmergės technologijų ir verslo mokyklai.

Į šventinį renginį susirinkusią verslo ir mokslo bendruomenę sveikino bei apdovanojimus įteikė aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, Seimo nariai Algirdas Butkevičius, Rimantė Šalaševičiūtė, Žygimantas Povilionis, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentas Rimantas Varkulevičius, kiti svečiai.

„G. ž.“ inform.

Alekso JAUNIAUS nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas