Sportas

Lygos debiutantėms – apdovanojimai

Giedrė ŠATAITĖ

 Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) iškilmingai paminėjo 23-ojo sezono pabaigą Birštone esančiame „Kurhauze“. Čia buvo apdovanotos stipriausios čempionato komandos ir geriausios krepšininkės, taip pat padėkota klubų vadovams bei rėmėjams. Iškilmėse dalyvavo ir Ukmergės „Vilkmergės“ krepšinio komanda.

Vilkmerge 2017 2

„Vilkmergės“ komanda.

LMKL šį sezoną skyrė 5 000 eurų prizinį fondą geriausią vadybą pademonstravusiems klubams. Tarp trijų apdovanotųjų – ir „Vilkmergė“, kuriai teko 1 tūkstantis eurų.  Prizininkių ekipų vadovai taip pat buvo apdovanoti poriniais kelialapiais praleisti savaitgalį „Eglės“ sanatorijoje ir pasilepinti SPA malonumais.

Asmeninių sezono apdovanojimų atsiėmimo maratoną pradėjo „Hoptrans-Sirenų“ gynėja Rasa Knyzaitė, kuri tapo geriausia naująja krepšininke. Daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikusia žaidėja – „Šiaulių-Universiteto“ atstovė Livija Kaktaitė, o daugiausiai kamuolių perėmusia krepšininke – „Hoptrans-Sirenų“ puolėja Kornelija Balčiūnaitė.

Ukmergiškius nudžiugino, kad  didžiausią pažangą šiame sezone padariusia krepšininke pripažinta Martyna Petrėnaitė.

„Vilkmergės“ klubo vadovė Rima Boškevičienė „Gimtajai žemei“ sakė, kad debiutinis komandos sezonas tarp stipriausiųjų buvo sėkmingas.

Sportininkėms keltas uždavinys laimėti bent vienas rungtynes, o pasiektos dvi pergalės.

„Esame dėkingi rėmėjams, kurių dėka turėjome galimybę rungtyniauti. Tai rajono Vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė, viešbučio „Big Stone“ savininkas Filionis August,  sveikatingumo ir sporto klubo „Daipara“ savininkai Daiva ir Ramūnas Nenartavičiai, picerijos „Optima 13“ direktorė Daiva Varžgalienė. Prie sėkmingo komandos pasirodymo prisidėjo ir merginų fizinio rengimo treneris Tadas  Retys, Sporto centro trenerė Rita Troškienė, lopšelio-darželio „Nykštukas“ kūno kultūros mokytoja  Neringa Godliauskienė. Žinoma, didelė padėka ir vaikams, tėveliams, kurie ateidavo į rungtynes“, – vardijo R. Boškevičienė.

Klubo vadovė taip pat pasidžiaugė, kad dvi „Vilkmergės“ žaidėjos – Gretė Patumsytė ir M. Petrėnaitė, pakviestos ginti Lietuvos U20 komandos garbę ir balandžio pabaigoje skris žaisti į Kiniją. R. Boškevičienė taip pat pridūrė, kad šį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame Lietuvos krepšinio 95-mečio minėjime didžiojoje arenoje koncertuojant SELUI scenoje pasirodys ir „Vilkmergės“ marškinėliais vilkinti Martyna – tai puiki Ukmergės moterų krepšinio reklama.

Vilkmerge 2017 1

M. Petrėnaitė.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas