Asociatyvinė nuotrauka. Pixabay.com nuotr.

Sveikata

Ragina pas gydytojus registruotis internetu

Viešoji įstaiga Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centras (PSPC) nuo gruodžio 1-osios plečia pacientų registravimąsi elektroniniu būdu. Internetu bus galima užsiregistruoti ne tik pas šeimos gydytojus, bet ir pas akušerius ginekologus, vaikų ligų gydytojus, odontologus. Tai galima padaryti internetiniame portale www.sergu.lt .

Išankstinė registracija taip pat bus vykdoma ir atėjus į Ukmergės PSPC registratūrą, 101 kabinete (I aukšte, prie registratūros) ir paskambinus telefonu (8 340) 65 256. Registruojantis būtina pateikti asmens dokumentą.

„Internetinė registracija populiarėja, ja naudojasi daugiau kaip pusė pacientų“, – sakė PSPC vyr. gydytoja Janina Galiauskienė.

Vyr. gydytoja taip pat prašė priminti, kad pacientai, kurie užregistruotu laiku pas gydytoją atvykti negali, apie tai iš anksto turėtų pranešti telefonu (8 340) 65 256.

„Neužsiregistravę pacientai tą pačią dieną priimami tik esant būtinajai ar skubiai pagalbai, pavyzdžiui, esant stipriems skausmams, aukštai temperatūrai ir pan.“, – kalbėjo J. Galiauskienė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas