Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Miškingose vietovėse patariama būti dėmesingiems

Važiuodami miškingomis vietovėmis, ypač tamsiuoju paros metu, vairuotojai turėtų būti atidūs. Padaugėjo eismo įvykių, kuriuos sukelia į kelio važiuojamąją dalį išbėgę gyvūnai. Per pirmąsias rugsėjo savaites rajone jau registruoti šeši tokie eismo atvejai.

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Asta Krogertienė, rugsėjo 14-ąją, apie 6.20 valandą, važiuojant nuo Medinų kaimo link Žemaitkiemio prieš VW markės automobilį iššoko stirna ir apgadino transporto priemonę. Panašus įvykis užfiksuotas ir rugsėjo 13-osios vakarą. Apie 20.30 valandą automagistralės Vilnius-Panevėžys 71 kilometre, važiuojant nuo Panevėžio, automobilis BMW taip pat nutrenkė stirną.

Du eismo įvykiai dėl į kelią išbėgusių stirnų įvyko ir rugsėjo 5 bei 9 dienomis Šešuolių seniūnijoje. Rugsėjo 4-ąją Pivonijos seniūniojoje eismo įvykio priežastimi tapo netikėtai važiuojamojoje kelio dalyje pasirodžiusi lapė, o rugsėjo 8-ąją – po automobilio ratais pasipainiojęs šernas. Pastarasis susidūrimas registruotas automagistralėje Vilnius–Panevėžys.

Policijos pareigūnai vairuotojams, važiuojantiems miškingomis vietovėmis, pataria sulėtinti greitį ir būti itin atidiems.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas