Aktualijos, Įvairūs

Išsiuntė laiškus bendradarbiavimo partneriams Baltarusijoje

Atsižvelgdamas į Užsienio reikalų ministerijos rekomendacijas, rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas išsiuntė laiškus tarptautinio bendradarbiavimo partneriams Baltarusijoje – Ašmenos, Svisločiaus ir Žodzino savivaldybių vadovams bei gyventojams:
„Džiaugiamės mūsų ilgamečiu bendradarbiavimu ir norime toliau stiprinti draugiškus kultūrinius, ekonominius ryšius bei mūsų gyventojų draugystę, siekdami gerovės mūsų dviejų nepriklausomų valstybių žmonėms, pasiryžusiems stiprinti demokratiją, branginantiems tarptautinės bendrijos ir europines vertybes.
Todėl su dideliu nerimu stebime susiklosčiusią sudėtingą situaciją Jūsų šalyje ir negalime likti abejingi. Tikimės, kad Jūsų vadovaujamuose rajonuose teikiama pirmenybė bendražmogiškoms vertybėms, o konfliktai sprendžiami taikiai, palaikant dialogą su visuomene ir siekiant abipusio supratimo.
Linkime Jums ir visiems Jūsų krašto žmonėms stiprybės, išminties ir sveikatos.“
Ukmergės rajono savivaldybė su Žodzino savivaldybe ketinimų protokolą pasirašė 2010 metais, bendradarbiavimo sutartį su Ašmenos savivaldybe – 2011 metais, o su Svisločiaus savivaldybe – 2012 metais.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas