Aktualijos, Naujausi, Nuomonių telefonas

Suolelius pastatė, o šiukšlių dėžes pamiršo…

Loreta EŽERSKYTĖ

Į redakciją užsukęs miesto gyventojas išsakė savo bei kelių pažįstamų pastebėjimus dėl Klaipėdos gatvės rekonstrukcijos. Ukmergiškiai sutvarkytoje gatvėje pastatytuose autobusų stotelių paviljonuose pasigedo šiukšlių dėžių.

„Suoleliams lėšų pakako, o šiukšliadėžėms nebeužteko. Girdėjau, žmonės juokavo, kad šiukšles reikės palikti ant naujųjų suolų…“ – replikavo ukmergiškis.

Skaitytojo skundą perdavėme miesto seniūnei Zitai Pečiulienei. Ji paaiškino, kad Klaipėdos gatvės rekonstrukcija jau baigta, rangovas atliko visus projekte numatytus  darbus: „Deja, stotelių paviljonuose buvo suprojektuoti tik suoleliai, šiukšlių dėžių statyti kažkodėl nebuvo numatyta.“

Vis tik seniūnė pažadėjo, jog šiukšlių dėžės bus pastatytos.

„Nors miesto aplinkos priežiūrai skirtos lėšos labai ribotos, tačiau pasistengsime rasti galimybių ir projektuotojų klaidą ištaisyti“, – patikino Z. Pečiulienė.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • to: kokia čia problema :
    pvz.suvalgei saldainį-kur dėti jo "popieriuką"?Panaudojai vienkartinę servetėlę-kur ją dėti,jei nėra šiukšlių dėžės?
  • Kokia čia problema :
    Kokios šiūkšlės gali būti laukint autobuso, čia kas poilsiavietė, pasisėdėjimo su bambaliu vieta ar gyventojai eidami į stotelę iš namų išnešę šiūkšles turėtų kur palikt? Nėra šiūkšliadėžių nereikia ir šiūkšlint.
  • Ukmergiškis :
    Betgi projektą tikrino ir derino Ukmergės ,, specialistai"
  • nemo :
    Ukmergės vizitine kortele turėtu tapti ne "Anties" "Zombiai",o daina "Nesėkmių sala" iš senos komedijos "Briliantinė ranka"
  • BOMBERIS :
    Manau, patys Klaipėdos gatvės projektuotojai yra didžiausia klaida.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas