Naujausi, Nuomonių telefonas

Piktina Deltuvos pirtis

Nijolė STUNDŽIENĖ 

„Nuomonių telefonu“ kreipėsi skaitytojas, kuris piktinosi Deltuvos miestelio pirtimi. Atseit ji apleista, seniai nerenovuota, nėra net tualeto. Vyrai, pasak kalbėjusiojo, gamtinius reikalus atlieka „už kampo“, o moterys priverstos naudotis lauko tualetu. Viduje nėra ir plaukų džiovintuvo. „Gėda ir prieš užsieniečius. Deltuvos mūšio metu miestelyje lankosi svečių iš kitų šalių, kariai nori nusiprausti, užsuka į pirtį ir labai nusivilia. Kokią nuomonę apie mus jie susiformuoja? Negi savivaldybė negali tinkamai sutvarkyti šios pirties? O gal yra planų pirtį remontuoti?“ – teiravosi vyriškis.

Rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorė Vaida Puodžiūnienė paaiškino, jog biuras Savivaldybės tarybos sprendimu Deltuvoje pirties paslaugas pradėjo teikti nuo 2017 metų.

„2018 metais buvo remontuota pirties pastato stogo dalis, sutvarkytos kelių maudymosi patalpų lubos. Tais pačiais metais savivaldybės administracijos dėka Deltuvos pirtyje įvesti buitinių nuotekų tinklai. Šiemet planuojama Deltuvos pirtyje įrengti tualetą bei sutvarkyti vėdinimo sistemą. Pirties būklės atnaujinimas bei remontas vyksta palaipsniui, darbus derinant su gaunamomis lėšomis“, – teigė V. Puodžiūnienė.

Pasak jos, dėl plaukų džiovintuvo pirties administratorė iki šiol nebuvo gavusi pageidavimų. „Atsižvelgsime į laikraščio skaitytojo išsakytą pastabą ir pasirūpinsime, kad pirtyje atsirastų minėtas įrenginys“, – tikino Visuomenės sveikatos biuro direktorė.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas