Kriminalai, Naujausi

Degė gyvenamasis namas ir butas

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gesino tris gaisrus, taip pat vyko į pagalbą medikams.

Sausio 8-ąją, tuoj po vidurnakčio, gautas pranešimas apie gaisrą, kilusį Želvos seniūnijos Daubariškių kaime esančioje sodyboje.  Kai atvyko ugniagesiai, vieno aukšto medinio namo stogas degė atvira liepsna. Nudegė skardinis stogas, ugnis sunaikino perdengimą. Taip pat ant stogo sudegė aštuoni saulės kolektoriai. Patalpose buvo dūmų detektorius, tačiau tai neišgelbėjo. Mat sodyba tuo metu buvo tuščia. Nelaimės priežastys dar tiriamos.

Tą pačią dieną gaisrininkai vyko į Antakalnio gatvę, kur namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Sausio 11-ąją, apie 21.05 valandą, pastebėta, kad Pivonijos seniūnijos Antakalnio III kaime dega daugiabučio namo butas. Atvykę gelbėtojai išvydo iš pirmame aukšte esančio buto besiveržiančias liepsnas. Gaisro metu vienas kambarys išdegė, taip pat apdegė dalis kito kambario bei bute buvę baldai, namų apyvokos daiktai, aprūko visos patalpos. Iš degančio buto išneštas šuo ir dujų balionas. Gaisro metu buvo iškilusi grėsmė ir kitiems butams – ugnis apgadino pirmo ir antro aukšto balkonus.

Sausio 11-ąją gelbėtojai vyko į Šešuolių seniūnijos Jonelių kaimą ištraukti įklimpusį greitosios medicinos pagalbos automobilį.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas