Kriminalai

Senolio paieška tęsiama

Jau daugiau kaip savaitė tebeieškoma dingusio 79-erių Siesikų seniūnijos Daugailių kaimo gyventojo Vladimiro Jafimovo. Vyras iš namų pasivaikščioti išėjo lapkričio 13-ąją, apie 10.30 valandą. Artimieji, nesulaukę jo grįžtant, kreipėsi į policiją.

Tą patį vakarą vyriškio išskubėjo ieškoti gausios policijos pajėgos, taip pat pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis. Vėliau į paieškas įsijungė kinologai iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, atvyko Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai. Žvalgytasi ne tik po apylinkes, bet ir vandens telkiniuose. Ieškoti dingusio senolio taip pat buvo atvykę Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai iš Kauno bei Vilniaus dalinių.

Kadangi V. Jafimovas anksčiau mėgo grybauti, manyta, jog vyras galėjo nueiti į mišką ir pasiklysti, todėl paieškoje dalyvavę pareigūnai „šukavo“ mišką bei apylinkes.

Tačiau pastangos rasti dingusį žmogų rezultatų nedavė.

Rajono Policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus „Gimtajai žemei“ sakė, kad penktadienį iki pietų senolis dar nebuvo surastas, paieškos veiksmai vis dar vykdomi.

„G. ž.“ inform.

Rajono Policijos komisariato nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas