Nuomonių telefonas

Žaidimų aikštelės neliks

„Dukstynos mikrorajone, tarp lopšelių-darželių „Saulutė“ ir „Vyturėlis“, yra laisvas, neužstatytas žemės plotas. Ten seniau buvo vaikų žaidimų aikštelė. Dabar ji apleista, niekas net žolės nešienauja. O joje, kaip žinia, veisiasi erkės. Vaikui juk neuždrausi vaikščioti, būti lauke. Kas apsaugos nuo erkinio encefalito ar Laimo ligos?“ – piktinosi mikrorajono gyventoja, ragindama šią pievą kuo skubiau nušienauti.
Pasak miesto seniūnės Z. Pečiulienės, teritorija, apie kurią kalbėjo gyventoja, priklauso privačiam asmeniui ir valstybei. „Tą dalį, kur buvo vaikų žaidimo aikštelė, prižiūri seniūnija“, – pripažino Z. Pečiulienė. Ji pažadėjo artimiausiu metu žolę nušienauti ir demontuoti buvusios žaidimų aikštelės statinius.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Danute :
    kokia cia zaidimu aikstele? cia jau seniai tik sunu tualetas . pavasari baisu koja pastatyt.. tokia aikste ,bet nesugalvoja kaip ja graziai sutvarkyt, kad butu visiems malonu pasivaiksciot ar pan... sunu teritorija ir tiek.
  • danute :
    kokia cia zaidimu aikstele? cia sunu tualetas!
  • Aha :
    Tai pakol pirštu nepabadys, tai nesusipras kad reikia tvarkytis. Koks skirtumas kieno teritorija, jei savininkas nesitvarko tai sutvarkot ir savininkui siunčiat sąskaitą . Ir visi patenkinti.
  • Oi :
    O tai ko neparašot, kad sklypas priklauso gerbiamam tarybos nariui, kuris ir padėjo seniūnei laimėti seniūno konkursą. Tai už tai dabar ir prižiūri tą sklypą už mūsų pinigus
  • Jo :
    Ši žemė rodos, yra tarybos nario, vieno komiteto pirmininko nuosavybė. Seniūnija žada šienauti privačią teritoriją?
  • Oi oi :
    Niekas ir piršto nepajudina

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas