Nuomonių telefonas

Kelyje į Leonpolį – retas sprendimas.

„Nuomonių telefonu“ skambinęs vyriškis teiravosi, kada bus pradėtas remontuoti kelias į Leonpolį. Neva žadama jau seniai, bet niekas nevyksta. „Nuo Kauno kelio link Deltuvos seniūnijos Leonpolio kaimo besidriekiantis keliukas seniai laukia remonto. Bemaž prieš metus rajono Saugaus eismo komisijos nariams buvo pristatytas savivaldybės užsakymu Vilniuje registruotos UAB „Urban Line“ rengiamas šio kelio techninis projektas bei jo korekcijos, atsižvelgiant į atlikto eismo saugumo audito išvadas. Ar jau parengtas projektas? Gal jau žinoma, kada ir kas vykdys šio kelio rekonstrukciją?“ – teiravosi vyriškis ir skundėsi, jog duobių šiame kelyje tik daugėja, nepadeda ir greideriavimas.
Rajono savivaldybės administracijos Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vedėja Rima Boškevičienė informavo, jog kelio rekonstrukcijos techninis projektas parengtas. „Pernai buvo teiktas prašymas dėl šio projekto finansavimo iš Kaimo plėtros programos lėšų, tačiau jų negauta. Investicijų ir užsienio ryšių skyrius šiuo metu rengia naują paraišką, kurią pateiks Ekonomikos ir inovacijų ministerijai. Jei ministerija tam pritars, minėto projekto finansavimą tikimasi gauti kitais metais“, – su esama situacija supažintino skyriaus vedėja.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ant :
    Mums nereikia kelių nei į Leonpolį, nei į Kėdainius, nei tilto per Šventają. Mes pasidusinsim eilėse nuo pivonijos ir nuo vienybės, kad pervažiuot į kitą pusę,bet mes turėsim haubicas ir gal dar šimtą kažkokių šarvuočių. Tik kur iš jų šaus tai nežinia.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas