Redakcijos archyvo nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Vyksta teisminis ginčas

Loreta EŽERSKYTĖ

„Ar bus mokestis už atliekų tvarkymą sumažintas arba atstatytas iki dydžio, kuris buvo prieš pasirašant sutartį su bendrove „Ekonovus“? Ar dėl šio klausimo yra Vyriausybės atstovo nurodymas?“ – tokius klausimus pateikė elektroninio laiško autorius.

Jam atsakymą pateikė rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė:. „Jei turite galvoje rajono savivaldybės teisminį ginčą su UAB „Ekonovus“ dėl 2013 m. kovo 27 d. paslaugų pirkimo sutarties Nr. 20-179 sąlygų panaikinimo ir sutarties kainos sumažinimo, atsakingai pareiškiame, jog savivaldybė daro viską, kad būtų apgintas viešas interesas – susigrąžinti bendrovei „Ekonovus“ gyventojų sumokėtus pinigus už nepastatytą atliekų rūšiavimo liniją.

Šiuo metu teismo procesas tebevyksta, yra paskirta teismo ekspertizė. Gavus eksperto išvadą, teismas numatys posėdžio datą ir toliau vyks bylos nagrinėjimas. Apie Vyriausybės atstovo veiksmus nesame informuoti.“

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Pasakos :
    Savo zmones skurdinat!!!! KGB istai.
  • Ukmerge :
    Yra nurodimas viriausybes atstovo!kuri privalejote vikdyti, taciau jums nemotais. Paviesinkit Vaiciunienes nurodima!!! Melagiai!!!! Zmones skurdinat!!!! 67% uzkeltas siuksliu mokesyis negu priklauso, yra istatymas, kuriama reglamentuota apskaiciavimo tvarka! Bet ukmergei istatymai negalioja!!!! STT vel kviest butina!!!!
  • Kodėl :
    klaidinami skaitytojai? Gyventojai ir kiti rinkliavos mokėtojai bendrovei "Ekonovus" pinigų nemokėjo, jie pinigus mokėjo į savivaldybės biudžetą. O savivaldybė, pagal sutartį su "Ekonovus", turėjo mokėti už sutartyje įvardintas paslaugas ir jeigu kažkuri paslauga ar darbas (linijos statyba) nebuvo vykdomi, kodėl už tai buvo mokama?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas