Asociatyvi nuotrauka

Kriminalai

Sudavė ramentu

Rajono Policijos komisariate gautas pareiškimas, kad balandžio 13-ąją Ukmergės nakvynės namuose, esančiuose Vytauto gatvėje, šios įstaigos gyventojas ramentu sudavė kitam asmeniui per ranką.

Pareigūnai aiškinasi ir dar vieną balandžio 17-ąją Nakvynės namuose įvykusį incidentą. Į policiją kreipėsi vyriškis, kuris nurodė, kad jį gyventojų susirinkimo metu visų akivaizdoje šmeižė pažįstama moteris.

Motina mušė sūnų

Balandžio 25-ąją, apie 8.40 valandą, Ukmergėje moteris (g. 1982 m.) mušė dešimtmetį sūnų, vieną kartą suduodama diržu jam per ranką ir tuo berniukui sukeldama fizinį skausmą. Vaiką apžiūrėję medikai sužalojimų nenustatė. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įžeidinėjo ir mėtė malkas

Balandžio 25-ąją, apie 18 valandą, Žemaitkiemio seniūnijos Antatilčių kaime moteris (g. 1969 m.) įžeidinėjo pažįstamą, mėtė į ją malkas, vieną kartą kumščiu sudavė į skruostą. Nukentėjusioji kreipėsi į medikus.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aha :
    Cia gal tas bomzas kur pastoviai vaiksto sukdamas ramenta kaip briusas lee nunciakus. Viena karta maciau stoty vos praeinanciam vaikui i galva nepataike besisklaidydamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas