Helovino šventė.

„Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“, Kultūra

Atostogavo ir šventė…

Vaclova MORKŪNIENĖ

Dainavos kaimo bendruomenės pirmininkė

Turiningai ir linksmai mokinių rudens atostogas praleido Dainavos kaimo bendruomenės vaikų dienos centro „Būkime draugais“ dalyviai. Ekskursijos į Vilnių metu, apsilankę Vilniaus universiteto Zoologijos muziejuje, vaikai susipažino ne tik su mažiausiais ir didžiausiais Lietuvos gyvūnais, paukščiais, vabzdžiais, bet ir pavojingiausiais, nuodingiausiais, gražiausiais, protingiausiais, rečiausiais gyvūnais pasaulyje. Visiems didžiausią įspūdį paliko stuburinių gyvūnų žinduolių klasės eksponatai.

Taip pat vaikai linksmai laiką leido pramogų centre „Megazone“ – specialiai įrengtame dviejų aukštų labirinte. Pasiskirstę į tris komandas jie žaidė lazerių žaidimą, kurį lydėjo azartas, siekis laimėti ir sporto dvasia. Tai buvo puikus būdas pasikrauti energijos.

Kitą dieną vaikų dienos centro nariai Heloviną šventė Ukmergės kultūros centro Dainavos skyriuje, kur Vyriausioji ragana (renginių organizatorė Drąsutė Kaselienė) mokė įvairiausių burtų ir burtažodžių. Nuotaikingoje popietėje „Vaiduoklių sąskrydis“ persirengę siaubo personažais vaikai dalyvavo varlių, vampyrų, zombių varžybose, bandė išsiaiškinti, kuris taikliausias, greičiausias. Visus linksmino vaikų linijinių šokių grupė „Nenuoramos“ (vadovė D. Kaselienė). Šventės dalyviai vaišinosi prie nuotaikingo „Siaubo stalo“, kur kiekvienas patiekalas atrodė paslaptingai ir keistai, kol nebuvo paragautas.

Laisvalaikio užimtumo organizavimas, ugdant bendradarbiavimą ir darbą komandoje, – vienas iš Vaikų dienos centro „Būkime draugais“ tikslų. Dainavos kaimo bendruomenės nariai džiaugiasi, kad nuo pat Vaikų dienos centro įkūrimo pradžios vyksta glaudus bendradarbiavimas su Kultūros centro Dainavos skyriumi.

Zoologijos muziejuje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas