Siesikų miestelyje degusio ūkinio pastato išgelbėti nepavyko.

Aktualijos

Dėl padegto pastato pretenzijų nereiškia

Per praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai į įvykio vietą skubėjo šešis kartus. Iš jų penki kvietimai registruoti rugpjūčio 19-ąją.

Rugpjūčio 17-ąją Vidiškių seniūnijos Padbariškių kaime degė į krūvą sudėtos įvairios buitinės atliekos.

Rugpjūčio 19-ąją, apie 1.40 valandą, gautas pranešimas apie gaisrą Siesikų miestelyje, Nepriklausomybės gatvėje. Atvykus ugniagesiams 15×5 m medinis ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Visiškai sudegė stogas, išdegė vidus ir viduje buvę ūkio daiktai. Nustatyta, kad gaisras kilo dėl įneštinio ugnies šaltinio. Sudegusio pastato savininkai dėl nuostolių pretenzijų nereiškia.

Tą pačią dieną gelbėtojai vyko į autoavarijos vietą Taujėnų seniūnijos Dumblio kaime. Nuo kelio buvo nuvažiavęs automobilis „Opel“. Atvykę ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių.

Taip pat šeštadienį sulaukta dviejų pranešimų dėl Želvos seniūnijoje žaibo padegtų dviejų medžių. Jie degė Pašiaudinės ir Šilninkų kaimuose.

Rugpjūčio 19-ąją ukmergiškiai gaisrininkai taip pat vyko į Molėtų rajono Videniškių seniūnijos Petrauskų kaimą nuo važiuojamosios kelio dalies pašalinti nuvirtusį medį.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas