Žuvų gatvėje esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Kriminalai

Ugnis kėsinosi į gamybinius pastatus

Per praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai sulaukė septynių kvietimų.

Balandžio 24-ąją gelbėtojai vyko į vieną Miškų gatvės daugiabutį. Čia suteikta pagalba greitosios med. pagalbos darbuotojams, kad jie galėtų patekti į butą. Balandžio 25-ąją, apie 19.40 valandą, pranešta apie Kauno g. 37 esančioje UAB „Ukreisa“ kilusį gaisrą. Atvykus gaisrininkams atvira liepsna degė mūrinio dirbtuvių pastato dvišlaitis stogas, dengtas šiferiu. Nudegė ir nuardyta apie 70 kv. m stogo dangos, apdegė gegnės. Nudegė prie pastato priblokuotos stoginės stogas. Iš pastato buvo išvarytas sunkvežimis „Man“. Gaisro aplinkybės tiriamos. Labiausiai tikėtina, kad nelaimės kaltininkai – išdykavę vaikai.

Balandžio 26-ąją, tuoj po vidurnakčio, ugnis įsiplieskė Vidiškių miestelyje esančios P. Vilčinsko IĮ „Vilporė“ gamybiniame pastate. Kai įvykio vietoje pasirodė gaisrininkai, jie išvydo iš mūrinio pastato pastogės rūkstančius dūmus. Taip pat palėpėje smilko pjuvenos. Tuo metu įmonė nedirbo, tačiau katilinė kūrenosi. Spėjama, kad gaisrą galėjo sukelti iš dūmtraukio išlėkusi ir į palėpę nukritusi kibirkštis.

Balandžio 27-ąją, apie 20.10 valandą, automagistralės Vilnius–Panevėžys 74 kilometre, ties Dukstynos kaimu, užsidegė važiuojantis automobilis „Mitsubishi Pajero“. Variklio skyriuje apdegė laidai, dangčio izoliacinė medžiaga.

Balandžio 28-ąją Žuvų g. 10 esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Gegužės 1-ąją, apie 5 valandą, pastebėta, kad Deltuvos miestelyje, Paliepės gatvėje, dega UAB „Rovada“ priklausanti karkasinė, apkalta skarda džiovykla. Išdegė du iš aštuonių džiovyklos skyrių, sudegė apie 20 kub. m malkų ir apdegė pastato konstrukcijos. Įtariama, kad gaisras džiovykloje kilo dėl technologinio įrenginio gedimo.

Taip pat praėjusią savaitę gelbėtojai važiavo po eismo įvykio ties Vytauto g. 39 sutvarkyti kelio važiuojamąją dalį.

Dainiaus VYTO nuotrauka

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas