Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Mušėsi, vogė, gadino turtą…

Mušė brolį ir sugyventinę

Balandžio 29-ąją, apie 22 valandą, namuose, esančiuose Vidiškių seniūnijos Šlapių priemiestyje, neblaivus vyras (g. 1998 m.) sumušė savo brolį (g. 1994 m.). Jį smurtautojas talžė ne tik rankomis ir kojomis, bet ir plyta trenkė į galvos sritį. Kitą dieną nukentėjusysis kreipėsi į rajono ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių, kur jam diagnozuoti daugybiniai sumušimai. Dėl patirto galvos sužalojimo jis išvežtas į Vilniaus Santaros ligoninę kompiuterinės tomografijos tyrimui. Smurtautojas buvo sulaikytas.

Balandžio 30-ąją, apie 8.30 valandą, Ukmergėje, namuose, neblaivus sugyventinis mušė moterį, kuriai delnu sudavė į pakaušio sritį, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Nukentėjusiajai alkoholio kiekio matuokliu nustatytas 2,55 promilės girtumas.

Nieko nepavogė, bet turtą sugadino

Balandžio 29-ąją, apie 9.30 valandą, vyras, atvykęs prie savo gyvenamojo vagonėlio, esančio Ukmergėje, pastebėjo, kad pro stoglangį įsibrauta į vidų. Nors piktadariai nieko nepavogė, jie sulaužė lubas, sugadino stogą, iš dujinio židinio išdraskė karščiui atsparias plyteles. Turtas buvo nedraustas, signalizacija ne-įrengta.

Paskutinį kartą savininkas vagonėlyje lankėsi prieš savaitę. Dėl sugadinto turto savininkas patyrė daugiau nei 2 000 eurų žalą.

Pasigedo bilietų už 8 734,7 euro

Rajono Policijos komisariate gautas pareiškimas, kuriame nurodoma, jog balandžio 25-ąją parduotuvėje „Maxima X“, esančioje Antakalnio gatvėje, atlikus inventorizaciją nustatytas didelis momentinių loterijos bilietų trūkumas. Jų vertė – 8 734,7 euro. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Iš sodybų pavogė bites, vaikiškus dviračius

Balandžio 30-ąją, apie 12 valandą, asmuo, nuvykęs į negyvenamą sodybą, esančią Deltuvos seniūnijos Antariškių kaime, kurioje laiko bites, rado išdraskytus keturis avilius bei pasigedo juose buvusių bičių šeimų. Paskutinį kartą sodyboje šeimininkas buvo balandžio 15-ąją, tuomet aviliai buvo tvarkingi. Dėl vagystės pareiškėjas patyrė 600 eurų žalą.

Gegužės 1-ąją, apie 16 valandą, moteris, atvažiavusi į negyvenamą sodybą, esančią Šešuolių seniūnijos Lauzdonių kaime, pastebėjo, jog patekta į ūkinį pastatą, iš kurio pavogti du vaikiški dviračiai, trimeris, šienapjovė. Žala – 1 000 eurų.

Dėl vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Iš rankinių ištraukė pinigines

Balandžio 27-ąją, apie 10 valandą, moteriai lankantis parduotuvėje „Maxima XX“, esančioje Žiedo gatvėje, iš neužsegtos rankinės pavogta piniginė bei joje buvę 50 eurų, banko mokėjimo ir įvairios nuolaidų kortelės, pensininko pažymėjimas. Kai nukentėjusioji kitą dieną nuvyko į banką, sužinojo, kad iš jos sąskaitos pasisavinta 1 500 eurų. Patirtus nuostolius moteris įvertino 1 560 Eur.

Balandžio 29-ąją į policiją dėl prarastos piniginės, kurią laikė rankinėje, kreipėsi dar viena ukmergiškė. Moteris nurodė, kad ji tądien lankėsi Klaipėdos gatvėje esančiame Ukmergės turguje ir dėvėtų drabužių parduotuvėse „Humana“ (Vasario 16-osios gat-vėje) bei „Gausa“ (Kauno gatvėje). Dėl vagystės nukentėjusioji patyrė 60 eurų žalą.

Nepažįstamoji senolę pastūmė ir pabėgo

Balandžio 28-ąją į rajono ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių kreipėsi Ukmergėje, Šviesos gatvėje, gyvenanti moteris (g. 1927 m.). Medikai jai diagnozavo dešinės rankos lūžį, veido sumušimus.

Pasak senolės, balandžio 27-ąją, apie 15.30 valandą, jai sėdint ant suoliuko prie savo namo, į kiemo teritoriją per tvorą pateko nepažįstama moteris. Nieko nesakiusi nepažįstamoji užėjo į vidų ir pasiteiravo, ar šeimininkė neparduoda namo. Močiutei paklausus, ko čia ji vaikšto, ir pagrasinus, kad tuoj iškvies policiją, moteris ją pastūmė ir pabėgo. Griūdama nukentėjusioji atsitrenkė į maišą su malkomis, susimušė kairę akį ir ranką.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas