Talentingiausio ukmergiškio titulą pelnė P. Vasiliauskas.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergėje netrūksta jaunų talentų

Praėjusį šeštadienį Kultūros centro salėje vyko rajono talentingiausiųjų rinkimai. Iš dešimties dalyvių „Ukmergės talentu 2017“ paskelbtas trylikametis Pijus Vasiliauskas, atlikęs repo stiliaus dainą. Už jį daugiausia balsų atidavė ir renginio žiūrovai. Antrą vietą laimėjo bei 2017-ųjų atradimu pripažinta grupė „Ramūs akordai“. Trečioji vieta atiteko „Monika ir grupė“ atlikėjams. Visi konkurso dalyviai apdovanoti diplomais ir prizais.

Šiemet projektas vykdytas jau ketvirtą kartą. „Ukmergės talentai 2017“ organizavo Aušrinė Stočkutė ir Odilija Murauskaitė, kurių grupė po 4 metų darbo kartu pasivadino „Talentų inkubatoriumi“. Pasak A. Stočkutės, „Ukmergės talentų“ duonos yra ragavęs ne vienas šiuo metu Lietuvoje žinomas mūsų kraštietis. 2015-ųjų laimėtoja Kotryna Šemetaitė neseniai dalyvavo TV3 televizijos projekte „Aš – superhitas“. „Ukmergės talentuose“ ne kartą pasirodė ir jaunasis reperis P. Vasiliauskas, apie kurį vis dažniau galime išgirsti kalbant visoje Lietuvoje.

A. Stočkutės teigimu, anksčiau mūsų mieste save išbandyti ir realizuoti nebuvo kur, nebent tik mokyklos scenoje: „O juk jauniems žmonėms labai svarbu turėti galimybę parodyti, ką jie gali, pamatyti, kaip vertinami. Juolab kad Ukmergės jaunimas tikrai labai talentingas.“

Dalyvauti projekte buvo kviečiami pavieniai asmenys ar žmonių grupės. Jokių išskirtinių kriterijų dalyviams šiame konkurse nebuvo. Jeigu kas nors jaučia turįs kokį nors talentą, nėra svarbu, nei kiek jam metų, nei ką veikia gyvenime. Organizatoriai su džiaugsmu prisimena, kai vienais metais „Ukmergės talentuose“ pasirodė septyniasdešimtmetė moteris, kuri atliko savos kūrybos dainą. Renginio pabaigoje jai atiteko „Ukmergės atradimo“ apdovanojimas.

Po atrankos projekto finaliniame konkurse šiemet varžėsi dešimt dalyvių. Jie dainavo, šoko, vaidino, atliko įvairius triukus. Scenoje pasirodė Meno mokyklos pučiamųjų instrumentų orkestras, vadovaujamas Ričardo Kamarausko, šoko grupė „Ad astra“, Svajūnė Danilevičiūtė, su lanku sukosi mažoji Kamilė Banionytė, daug simpatijų pelnė Brigita Kaunietytė ir Ginas Kilijonas, atlikėjai P. Vasiliauskas, Monika Gineikaitė ir jos grupė, dainininkai iš grupės „Ramūs akordai“, solistė Iveta Misiūnaitė bei Greta Iziumcevaitė, savo talentą demonstravusi kartu su keturkoju augintiniu Džango.

Renginį vedė Odilija Murauskaitė ir Mindaugas Jocys.

Dalyvių pasirodymus vertino komisija, kurioje buvo dainininkės Raminta Naujanytė-Bjelle, K. Šemetaitė, muzikantas Sigitas Lobė, muzikos pedagogė Sonata Širvelienė, choreografas Dainius Morkūnas bei televizijos projekte „X faktorius“ išgarsėjusi Miglė Pivoriūnaitė.

Daugiausia komisijos balų ir žiūrovų simpatijų pelnė P. Vasiliauskas. Jaunajam reperiui scenoje talkino ir įvairius triukus dviračiu demonstravo Rytis Rutkauskas.

Beje, praėjusiais metais Pijus taip pat buvo tarp prizininkų – užėmė trečią vietą.

Renginio organizatorių teigimu, visi dalyviai buvo verti nugalėtojų titulų.

 

„Ukmergės talentai 2017“ dalyviai:

Talentai 1

1. Pučiamųjų instrumentų orkestras

.Talentai 2

2. Kamilė.

Talentai 3

3. Monika ir grupė.

Talentai 4

4. Svajūnė.

Talentai 5

5. Greta ir Džango.

Talentai 6

6. Iveta.

Talentai 7

7. Ginas ir Brigita.

Talentai 8

8. Ramūs akordai.

Talentai 9

9. Ad Astra.

Talentai 10

10. Pijus.

Talentai 13

Renginio dalyviai ir organizatoriai.

Dainiaus VYTO nuotraukos.

„G. ž. inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • regina :
    saunuoliai .....smagu skaityti ir matyti ...sekmes
  • regina :
    saunuoliai .....smagu skaityti ir matyti ...sekmes

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas