Senojo muziejaus durys lankytojams uždarytos.

Nuomonių telefonas

Muziejininkę reikia išsikviesti telefonu

„Nuomonių telefonu“ skambinusi ukmergiškė norėjo sužinoti, kaip galėtų aplankyti Kraštotyros muziejų: „Jis neseniai persikėlė į renovuotas buvusio kino teatro „Draugystė“ patalpas, todėl nežinau, kur turėčiau eiti – į senąjį pastatą ar į naująjį?“ – teiravosi moteris. Taip pat ji sakė, kad seniai planuoja nuvažiuoti į Užugirį, apžiūrėti prezidento Antano Smetonos dvarą, bet nežino, ar ten ką nors ras, ar bus įleista į vidų.

Pasak Kraštotyros muziejaus direktorės Vaidutės Sakolnikienės, visa lankytojams reikiama informacija yra pateikta muziejaus internetiniame puslapyje. „Besidomintys krašto istorija turėtų užsukti į senąjį muziejų, o norintys apžiūrėti parodas – ateiti į naująjį pastatą, – aiškino direktorė. – Mes dirbame lanksčiai, jei yra lankytojų, visada juos priimame. Prie buvusio Kraštotyros muziejaus durų yra skelbimas su reikiama informacija, nurodytas telefonas, kuriuo paskambinus netrukus ateis darbuotoja ir įleis į vidų, papasakos apie eksponatus. Lygiai tas pats ir apsilankius Antano Smetonos dvare. Kai prasideda sezonas ir yra daugiau lankytojų, ten būna ir darbuotojas, o dabar jį pasikviesti galima paskambinus telefonu.“

V. Sakolnikienės teigimu, Ukmergėje esančio senojo Kraštotyros muziejaus ateityje neliks, visos ekspozicijos bus perkeltos į naująjį pastatą.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas