Asociatyvinė pexels.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Teiravosi, kada bus imtasi tvarkyti Leonpolio kelius

Į redakciją kreipėsi Leonpolio gyventojas, kuris išreiškė savo požiūrį į kelius miestelyje: „Nuo sovietų laikų čia atvežtos gal tik dvi mašinos žvyro ir išpiltos ant kelio. Vėliau niekas netvarkyta. Kelias baisus tiek važiuojant link Leonpolio, tiek pačiame miestelyje. Valdžia kažkada žadėjo, jog viską sutvarkys, tačiau to nepadarė.“ Jis teiravosi, kodėl taip yra ir kada bus imtasi tvarkyti kelius.

Situaciją pakomentavo Deltuvos seniūnijos seniūnas Gintaras Radzevičius: „Pagal Ukmergės rajono savivaldybės vietinių kelių, gatvių ir kitų susisiekimo komunikacijų objektų sąrašą, Leonpolio kaimo gyventojai dažniausiai naudojasi šiais keliais: De-60 (Pagojė–Leonpolis) ir De-58 (Jonuškai–Dainava). Šie keliai yra su žvyro danga ir labai intensyviai eksploatuojami. 2016 m. kelio Jonuškai–Dainava kairėje pusėje buvo „išpjautas“ vandens surinkimo griovys, taip pat buvo atlikti 3 greideriavimai (pavasarį, vasarą ir rudenį), išdaužų išlyginimui išpilta 244 kub. metrų žvyro.

2017 m. pagal rajono savivaldybės vietinės reikšmės kelių (gatvių) kapitalo investicijų programą, minėti keliai įtraukti į remontuojamų kelių sąrašą.“

G. Radzevičius taip pat teigė, kad seniūnija greideriavimo darbus pradės išėjus įšalui, nes šiuo metu jų atlikti tiesiog nėra prasmės ir tai būtų tik lėšų švaistymas. „Jei orai bus palankūs, greideriavimo darbus planuojame pradėti kovo 15–20 dienomis“, – pažadėjo seniūnas ir atsiprašė Leonpolio gyventojų už laikinus nepatogumus. Jis taip pat teigė tikįs, kad jie bus kantrūs.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Kiek atsimenu 20 metų tie keliai normaliai niekada nebuvo tvarkomi važinėjau su dviračiu
  • Anonimas :
    Labai duobetas kelias, nei vienos lygios vietos, mašinos labai kenčia. Nepadare foto turbūt kad bijojo ivaziuoti i si kelia. O Januškuose padarytas gulintis policininkas labai aukstas ir tikio plocio niekur tokio neteko matyti?????
    • ....... :
      Cia tik ispejimas apie tolimesni kelia???
  • :) :) :
    sunku buvo nuvažiuoti baisius kelius nufotkinti?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas