„Vilkmergei“ atstovavo atlikėjas V. Baumila.

Sportas

LMKL šventėje – gausus ukmergiškių būrys

Kovo 5-ąją, sekmadienį, į neseniai atidarytą ir dar dažais kvepiančią Jonavos areną susirinko moterų krepšinio mėgėjai. Čia vyko LMKL žvaigždžių dienos šventė.

Šiemet vietoj tradiciškai tokiose šventėse vykstančių visų žvaigždžių mačo surengtas Moterų taurės finalas, kuriame po labai atkaklios kovos rezultatu 76:68 Marijampolės „Sūduvos“ merginos įveikė Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkes. Vilnietės finale turėjo susikrovusios net šešiolikos taškų pranašumą, tačiau idealiai ketvirtą kėlinį sužaidusius „Sūduvos“ merginos pasiekė pergalę.

Apdovanojus čempione, prasidėjo šventinė programa. Tritaškių konkurse Ukmergei atstovavo „Vilkmergės“ žaidėja Ieva Marija Černiauskaitė. Ji pasirodymą baigė pirmame etape.

Kitas „Vilkmergei“ atstovavusių žaidėjų desantas į savo gretas prisiviliojo Lietuvos muzikos padangės žvaigždę. Trijulių varžybose kartu su Martyna Petrėnaite ir Kamile Žiedelyte vienoje komandoje žaidė Vaidas Baumila. Deja, abejas žaistas rungtynes trijulė pralaimėjo ir iš tolesnių varžybų pasitraukė.

Ukmergiškiai – vieni aktyviausių projekto „Tapk krepšinio žvaigžde“ dalyvių.

Ukmergiškiai – vieni aktyviausių projekto „Tapk krepšinio žvaigžde“ dalyvių.

Ukmergiškiai Jonavoje turėjo kone didžiausią palaikymą. Visą sezoną LMKL vykdė akciją „Tapk krepšinio žvaigžde“, kurios metu buvo siekiama populiarinti krepšinį tarp mergaičių. Į žvaigždžių dienos renginį buvo pakviesta net apie 200 šios akcijos dalyvių. Bene didžiausia buvo būtent Ukmergės delegacija, kurią atlydėjo trenerė Nijolė Vadapalienė.

Tarp žiūrovų tribūnose buvo galima pamatyti ir Ukmergės rajono merą Rolandą Janicką, Tarybos narį Vidmantą Krikštaponį. Šventę stebėjo ir didelė „Vilkmergės“ komandos kolektyvo dalis.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas